USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розгляд справи щодо організаторки порностудії у Луцьку відтягують

18 Вересня 2014 17:02
Колегія суддів Апеляційного суду збирається вже втретє для винесення вироку організаторці порностудії в Луцьку Олені Дьоміній і втретє відкладає розгляд справи. Про це інформує Під прицілом.

Нагадаємо, що у лютому 2010-го року в обласному центрі Волині правоохоронці викрили порностудію. Знімали кіно «з полуничкою» в одній із луцьких квартир. Організатором дійства був громадянин Німеччини. Він працював спільно з лучанкою, директоркою модельного агентства «Гламур» тридцятишестирічною Оленою Дьоміною. Тоді ж стало відомо, як організатори порностудії легалізували бізнес. Як пізніше з'ясувалося, ця жінка була причетна не лише до організації порностудії, а й до вербування дівчат до Республіки Польща, де їх використовували для створення пікантної продукції. Вже у 2011-му Луцький міськрайонний суд засудив Олену Дьоміну на понад 8 років арешту з позбавленням права займатись підприємницькою діяльністю. Пізніше Вищий спеціалізований суд України призначив жінці 4 роки та 6 місяців арешту з відтермінуванням на час лікування. Однак вона досі перебувала на волі.

Згідно з діагнозом медиків, у підсудної виявили ниркову недостатність та пов'язані з нею хронічні хвороби. Прокуратура Волинської області оскаржила вирок у частині того, що Дьоміну повинні були обстежувати медики пенітенціарної служби, а не звичайної лікарні.

Апеляційний розгляд призначили на 27 серпня. Проте його відклали. Причиною стало те, що сама організаторка порностудії за день до засідання лягла в лікарню з діагнозом важкої хвороби нирок. Та уже через кілька днів після слухання Дьоміна благополучно виписалася. І навіть зникла з поля зору правоохоронців.

Уже через кілька днів Дьоміну затримали. І коли уже її 9-го вересня під конвоєм доставили до суду, з'ясувалося, що занедужав її адвокат Валерій Таргоній.

На сьогоднішнє засідання захисник знову ж таки не прийшов, а лише подав суду пояснення, що на лікарняному буде до 19 вересня включно.

Сама ж Дьоміна зі сльозами на очах просила не проводити судове засідання без її захисника і колегія суддів у складі Віталія Денісова, Олександра Фудрі і Сергія Міліщука уже втретє відклала розгляд справи.

Крім того, організаторка луцької порностудії Олена Дьоміна цілком заперечувала проти фото- та відеозйомки і просила суддів відхилити відповідне клопотання журналістів інтернет-видання «Під прицілом» та телекомпанії «Аверс». Проти оприлюднення правосуддя через відео виступив і покурор Володимир Заплотинський.

Замість того, аби сприяти висвітленню справи прокурор підтримав засуджену і також клопотав проти проведення відеозйомки, посилаючись на те, що під час засідання можуть озвучити хворобу Дьоміної. Вочевидь, саме та, з якою вона всього кілька днів пролежала у лікарні.

Прес-служба обласної прокуратури також пояснила дії прокурора, посилаючись на нерозгодлошення захворювання Дьоміної, та коли журналісти повідомили, що дігноз уже давно оприлюднили в інтернеті у Єдиному реєстрі судових рішень, працівник прес-служби запропонувала: «Ото з реєстру і пишіть, а стосовно клопотання вирішував суд, прокурор тільки висловив свою думку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
укр Показати IP 18 Вересня 2014 17:11
Уся держава-порностудiя
Анонім Показати IP 18 Вересня 2014 17:30
ви писаки зовсім вже ізсякли ,пишете свої вонючі пропогандні коменти в темі ну яка зовсім не має відношення до політики! до укр і Дончанин
Лучанин Показати IP 18 Вересня 2014 18:38
Це тільки просту людину можна посадити бистро за те, що курку вкрав, а там де гроші там істинна справедливість ІСТТИНИХ НАРОДНИХ СУДДІВ, питання , ЩО ПОМІНЯЛОСЬ, СУДДІ ПЯНІ ЗА РУЛЕМ ПОПАДАЮТЬ В ДТП , а потім висновок "ЗЛЕГКА ВИПИВШИЙ", а потім через пів року він буде судити таках ЯК ЦЯ Дьоміна, ВОТ ЗА ЩО МИ БОРОЛИСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Наш суд самий гуманний сід в світі!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Лучанин Показати IP 18 Вересня 2014 21:18
Ну да це точно!і ще продажні змі які за гроші показують те що кому вигідно і за те за що заплатили. На мерседес GL на простому кабельному важко нозбирати, заказуха форева . Наш телеканал Аверс може конкурувати з НТВ і тому подібні!
Той хто знає. Показати IP 19 Вересня 2014 00:19
Люди...Да пожалійте ви ту Дьоміну...вона і так вляпалась, по чоловіку вона Дьоміна. А чоловік колись з Чернецьким рижухой тобто золотом торгував, потім кар"єр мав.Навішав він тьолці лапши, що він баблистий, вона повелась.Вийшла за нього. а в нього нифіга нема. ну й кинулась в "шоу бізнес" Дьомін в костюмі "adidas" лазить по вокзалі по генделиках. а чувіха в. кредитах , і в криміналі мазу тяне.....А так не погана вона, ну не повезло трошки.....Тьолочки, думайте трошки мізками , а не вухами... і на свою красоту, ціну збавте, відповідно, на свою дупцю і пригод буде менше. )))
Анонім до Той хто знає. Показати IP 19 Вересня 2014 12:07
100% це просто проплачує якась паскуда от іпишуть всі журналюги ніби вона премєр міністир який вкрав купу грошей,вкінці кінців все що вона там в інтернеті показувала це її особисте! ніхто нікого не дурив всякі ізвращенци самі бабло платили!
СЕРГІЙ Показати IP 19 Вересня 2014 11:11
А ДЕ ЯК МОЖНА ЗВЯЗАТИСЯ З ДЬОМИНОЮ ПРАВОЗАХИСНИК НАПИШІТЬ ШАНОВНІ ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ
Андрій Показати IP 19 Вересня 2016 22:16
Знову тут цей продажний Аверс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus