USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як волинянин вбивав суперника – бачила дитина. ВІДЕО

8 Лютого 2011 18:12
Чоловік, який у селі Волошки на Ковельщині позбавив життя співмешканця колишньої дружини життя, раніше намагався застрелитися.
Про це розповіла теща 33-річного затриманого, – повідомляє НТН.
«Все життя бив Інну – тому і розлучилася. Терпіла-терпіла 13 років, і розлучилась. Але психічно він був неврівноважений – він стрілявся. Нервовий дуже був…» - сказала вона.
Про той інцидент зі стріляниною у селі пам’ятають і досі. Накласти на себе руки Петро вирішив через заборону батьків одружитися.
Притулив рушницю до підборіддя, налаштувався і – вистелив. Куля знесла нижню частину обличчя, однак самогубця завдяки старанням медиків вижив.
Щоб не лякати людей, прикрив каліцтво пов'язкою, через яку чоловіка прозвали «Маскою».
Леонід, до якого пішла жити дружина, теж глузував із Петра неодноразово.
Про помсту коханцеві дружини Петро думав сім місяців. Зрештою, зайшов до її помешкання, нібито провідати хворих на грип дітей. Засидівся до півночі.
Коли усі задрімали перед телевізором, узяв сокиру й ударив нею суперника.
«Наніс два удари сокирою, яка поряд стояла, – розповів керівник сектору Ковельського міськвідділу міліції Ігор Дорохольський. – При цьому була присутня тільки дитина, яка бачила».
«Я бігом заскочила в кімнату – він лежить. Сокира в голові, – згадує теща. – Стали викликати швидку, я кричу, тут міліцію треба викликати одним бігом. А він проситься: «Не викликайте, не викликайте».
Коли прибула міліція, зловмисника вже не було.
«Почалися пошуки та заходи по затриманню вказаної особи, – коментує керівник Ковельського МРВ міліції Микола Дубій. – І вже біля восьмої години ранку в цьому селі підозрюваний був затриманий. По ньому порушена кримінальна справа за статтею 115 – «навмисне вбивство».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus