USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Якби не сусіди, на Волині міг би згоріти чоловік. ВІДЕО

17 Листопада 2010 13:51
У селі Новостав, що у Луцькому районі, мало не втратив життя 52-річний пияк.
Пізно вечері селяни побачили, що у господарстві в сусіда пожежа й забили на сполох, повідомляє НТН.
«Спати лягла, чую – щось тріскає. Думаю, салюти, чи що, а то шифер, - згадує сусідка Марія. - Десь начало 12 то було, бо я вийшла за хлів і бачу: тріщить-горить…
Побачили хату у вогні й двоє товаришів. Побігли шукати господаря, прихопивши з собою мокру ковдру.
Сусід Валентин Мицалюк розповідає: «Побіг в дальню кімнату, в дальній комнаті нікого не було. На кухню не забіг, бо диму багато було. Скинув светра, зав'язав на голову. І вже Андрій забіг з одіялом мокрим. І почули, що там щось бекає – давай його сунути, поки я виламував інші двері. Схватили і висунули його на вулицю».
Сміливий вчинок свого брата Інна бачила на власні очі. Каже, дах міг обвалитися будь-якої миті. Ще більше налякала жінку неадекватна поведінка врятованого діда: «Пручається, не хоче, щоби його звідти діставали. Назад туди лізе. Неможливо його було втримати. Але якось – слава Богу. Дістали і тримали, поки не приїхала пожежна. Вони приїхали, всі позбігалися, дивилися. Ніхто ж не чим не допоможе, бо високо – на горі ж зайнялося».
Чому сталося лихо – пожежники знають. Старий любив теслювати. Того вечора, тримаючи в зубах цигарку та ще й напідпитку, майстрував комусь табурета. МНСівці припускають, саме недопалок, упавши на тирсу, і міг спричинити пожежу.
Від початку року на Волині сталося понад 800 пожеж та займань. У вогні загинуло 38 людей.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus