USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кандидат у мери Павлограда від УКРОПу потрапив у ДТП. ОНОВЛЕНО

8 Листопада 2015 17:02
26-річний демобілізований боєць Євген Терехов, кандидат у мери Павлограда від партії УКРОП, вранці 8 листопада на трасі Павлоград-Дніпропетровськ біля села Булахівка потрапив у ДТП. Зараз Євген Терехов знаходиться в реанімації.

Як з'ясувалося, до аварії причетні дві вантажівки, одна з яких "підрізала" авто Терехова, з іншою відбулося зіткнення.

Так, на трасі машину Терехова підрізала вантажівка торгової мережі "АТБ", після чого автомобіль потрапив під колеса вантажівки іншої торговельної мережі "Брусничка" (мережа входить у структуру компанії СКМ, що належить бізнесменові Рінату Ахметову, - ред.). Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Як повідомляє місцеве видання 5632.com.ua, на ділянці, де дорога звужується, Терехов на швидкості близько 200 км/год врізався в фуру "АТБ". "Постраждав не сильно, госпіталізований до міськлікарні №4", - зазначає ЗМІ.

Своєю чергою видання Павлоград.dp.uaповідомляє, що в даний час Терехов перебуває у реанімаційному відділенні, його стан - середньої тяжкості. Цю інформацію підтвердили і в прес-службі УКРОПу, зауваживши, що Терехов пройшов всі необхідні експертизи, - інформує ТСН.

Друзі! Наш Титановий Джексон, Євген Тєрєхов, кандидат в мери Павлограда, з яким ми билися в судах за другий тур виборів...

Posted by Yevheniya Kravchuk on 8 ноября 2015 г.


Начальник штабу УКРОПу в Павлограді Едуард Станько повідомив журналістам, що в Терехова діагностували забій шийного відділу хребта, також є рана на голові.





За станом на 16.30 стали відомі нові деталі ДТП з кандидатом в мери Павлограда від УКРОПа Євгеном Тереховим.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила глава прес-служби УКРОПу Євгенія Кравчук. "Нам вдалось зв'язатись з Євгеном Тєрєховим. Він наполягає, що на місці ДТП співробітники правоохоронних органів не пропонували йому пройти експрес-тест на визначення стану сп'яніння, всі необхідні аналізи він здав у лікарні", - повідомляє Кравчук.

Також Терехов повідомив, що причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху з боку водія вантажівки мережі супермаркетів "Брусничка", який підрізав його автомобіль. "Через це машина Терехова зіткнулась з іншою вантажівкою. За кермом він не засинав", - наголосили у прес-службі.

Крім того, наголошується, що учасниками ДТП стали дві фури: одна фура "Бруснички" його нібито підрізала, з іншою фурою АТБ зіткнувся автомобіль Терехова.

Нові деталі по ситуації з Титановим Джексоном. Нам вдалось зв'язатись з Євгеном Тєрєховим. Він наполягає, що на місці ДТ...

Posted by Yevheniya Kravchuk on 8 ноября 2015 г.


Кандидат у мери від партії «УКРОП» розповів про те, що відбулося на трасі

«Я їхав приблизно 120-130 км / год по трасі. Йшов по прямій на обгін по лівій стороні, а по правій стороні їхав «АТБ», а за ним «Брусничка». Так от, коли я почав приближатись та рухатися на обгін, «Брусничка» різко йде вліво на мою, я - по гальмах. І мене «виводить» рівно під колеса «АТБ». Слава Богу, залишився живий»,- розповів Терехов, заявивши при цьому, що повідомлення, які раніше поширювали місцеві ЗМІ – це неправда.

«Те, що випадково «АТБ» і «Брусничка» разом опинилися - не думаю. Припущення різні можуть бути», - сказав він.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що, воюючи в зоні АТО, Євген Терехов отримав прізвисько Титановий Джексон.

Під час бойових дій його важко поранили. Каже, єдине, про що думав у такі моменти – лише благополуччя маленької донечки, яка його чекала вдома. Євген Терехов нагороджений за відважність Орденом мужності III ступеня.

Під час всеукраїнського з’їзду партії «Українське об’єднання патріотів УКРОП» 12 вересня він нагадав українцям ціну, яку ми сьогодні платимо за мир і спокій:



Після виборів 25 жовтня у Павлограді була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності в місті 90 тисяч зареєстрованих виборців (у Павлограді виборців трохи більше, ніж 90 тисяч).

27 жовтня Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, згідно з офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку», перший заступник міського голови Павлограда Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп», демобілізований боєць Євген Терехов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus