USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Хто взяв відповідальність за події на Грушевського у Києві

20 Січня 2014 08:17
Об'єднання "Правий сектор" підтверджує свою участь у подіях на вулиці Грушевського.

Як заявив представник об'єднання Андрій, "Правий сектор" є 23-ю сотнею самооборони Майдану і на вулиці Грушевського його активісти прийшли для охорони людей, повідомляє Gazeta.ua.

Методи, до яких вдалися мітингувальники біля стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського, він називає "нормальною, здоровою реакцією на введення диктатури".

"А що залишається мітингувальникам, простим українцям, коли в країні введена диктатура і панує режим внутрішньої окупації? Ті, хто там був, могли бачити, що народ злиться, його багато, і стільки провокаторів або сценаристів Банковій зібрати неможливо", - коментує він.

Правий сектор, зі слів його представника, зібрався ще на початку Євромайдану з ідеєю національної революції і від першого дня формував чіткі вимоги до опозиції.

Нагадаємо, у центрі Києва на вулиці Грушевськогоусю ніч тривало протистояння мітингувальників і правоохоронців
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Віка Показати IP 20 Січня 2014 08:31
"Мирний", "мирний" Майдан...?! Не для кого не секрет, для чого з самого початку, це все створювалось, тільки міліція і СБУ соплі жували...!:(
Сашко Показати IP 20 Січня 2014 09:56
СБУ і міліція знали, що буде автомайдан і таке собі продовження з коктеллями "Молотова" і т.д. ще тиждень тому і вони до цього готувалися так як з Луцька "БЕРКУТ" поїхав давно у Київ
чернігів Показати IP 20 Січня 2014 13:07
Бандерівці проявили себе в усій красі! Ось це - загроза безпеці і свободі в Україні! Боже, дай сили президенту та правоохоронцям захистити країну від "померанчевої" чуми! Молимося за них та підтримуємо щиро!
звичайна людина Показати IP 20 Січня 2014 13:56
Є багато людей, які не поділяють поглядів "майданівців", що нам робити? Розбивати голови опонентам-майдвнівцям ? Чого це вони вирішують-потрібна існуюча влада Україні чи ні? Вирішувати питання зміни влади потрібно на виборах ,а не у толпі проплачених та біснуватих! І чого це вже така нетерплячка у опозіціі, адже 2015 рік не за горами. Протестують не кияни та не звичайні люди, на деякий акціях їм запоморочили голову популісти-протестанти. А наша преса та телебачення однобічно висвічують події у Києві, вихоплять побите обличча Луценка, а що він знаючи, що не отримає відповіді від правоохоронців ,пригав на них та пІ...сив в обличча - кадрів мало! Безсоромний трус!
теж звичайна людина до звичайна людина Показати IP 20 Січня 2014 18:03
Підтримую сказане,бо це правда!
звичайній людині Показати IP 21 Січня 2014 14:18
У нормальній країні ці піндоси з "сотні" вже парили б нари, а інших розігнала б кінна поліція. Порядок повинен бути у кожній країні, а політичні проблеми повинні вирішуватися шляхом виборів. Хто привізх нам з Марса Яника з його клікою? Чи ми, безголові, самі його обрали? Дійсно маємо такого такого бидлюка-президента, якого заслуговуємо, бо частина народу, як видно з майдану - бидло в найгіршому розумінні цього слова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus