USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хуліган, грабіжник та наркоман: нічні затримання луцьких патрульних

16 Жовтня 2017 21:50
Знайшли причетних до бійки, спіймали грабіжника та виявили чоловіка з наркотичними речовинами, - лише одна ніч зі служби луцьких патрульних, пишуть на офіційній сторінці луцьких патрульних у Фейсбуці.

У ніч з 15 на 16 жовтня життя у Луцьку вирувало.

Зокрема, на вулиці Січовій невідомі особи завдали тілесних ушкоджень неповнолітнім та втекли. Під час обстеження прилеглої території полісмени вияивли та затримали одного з підозрюваних – теж неповнолітнього. Далі подію передали слідчому.

Згодом надійшло повідомлення про грабіж по вулиці Глушець. Обстеживши територію, полісмени і тут спрацювали чітко та одразу виявили підозрілого чоловіка. Він мав при собі мобільний телефон, про який повідомляв заявник. Про подію повідомили слідчого.

Пізніше, патрулюючи вулицею Ковельською, екіпаж помітив чоловіка, який почав тікати, помітивши службовий автомобіль. Це викликало підозру в інспекторів, тож, провівши перевірку громадянина, вони виявили згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження. На місце викликали слідчо-оперативну групу для встановлення детальних обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus