USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колісника-молодшого підозрюють у злочині, - прокуратура

24 Червня 2015 14:28
Колишньому директору Маневицького лісового господарства Зіновію Коліснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, керівники волинських лісгоспів завдали збитків підприємствам на 700 тисяч. З-поміж фігурантів проваджень – син колишнього начальника лісомисливського господарства Волині Богдана Колісника. Колишньому посадовцеві інкримінують 4 статті, зокрема й підробку документів.

Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак повідомив про підозру у вчиненні зловживання службовим становищем, що завдало істотну шкоду державним інтересам, підбурюванні до вчинення службового підробленнята підробленні офіційного документу депутату Маневицької районної ради та колишньому директору державного підприємства «Маневицьке лісове господарство», - про це повідомляють у прес-сліжбу прокуратури області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у лютому 2011 року посадовець, зловживаючи службовим становищем в інтересах ТзОВ "Захід Ліс", уклав із цим товариством договір поставки необробленої деревини та, всупереч вимогам чинного законодавства, реалізував її товариству за цінами, нижчими від тих, що склалися на останніх аукціонних торгах, а також нижчими від відпускних цін, затверджених директором лісгоспу, чим заподіяв лісовому господарству збитків на суму понад 50 тисяч гривень.

У подальшому, аби приховати факт незаконної реалізації продукції, колишній керівник лісгоспу примусив інших працівників державного підприємства вчинити службове підроблення - скласти акти комісійного огляду на зміну якості проданої деревини задля зменшення її вартості.

І такі акти - про те, що нібито під час огляду деревини з'ясувалося, що вона надійшла з ділянки, де проводилась підсочка лісу, внаслідок чого змінилась форма колод, що зменшило їх вартість і товарність деревини, були складені службовими особами підприємства, підписані колишнім директором лісового господарства та надані ним працівникам контрольно-ревізійного відділу у Маневицькому районі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Наразі вирішується питання про обрання колишньому директору лісгоспу запобіжного заходу.

До слова, службові особи державного підприємства, які підробляли документи на вимогу свого колишнього керівника, уже засуджені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ай... Показати IP 24 Червня 2015 16:43
Співчуваю Зеновію! А ти шо бідолашний не знав що є така державна установа?
1111 Показати IP 24 Червня 2015 17:42
Ого!!!!!!!!
Суддя Показати IP 24 Червня 2015 18:39
Колісничків в суд ..ну а там я думаю тюрма ой я плаче за ними обома....
котляревській Показати IP 24 Червня 2015 19:45
тако читаєш і думаєш - чи вже копіюйте репортажі повністю чи не ставте в тупе положення читача - сума збитків конкретно яка Отако розвели интернет ресурсів під різними назвами а таке враження як двійошнік спісував із зошита чужі помілки
Земляк Показати IP 24 Червня 2015 21:06
Конкуренція по українськи ...
Екскурсовод Показати IP 24 Червня 2015 22:08
Це звичайна імітація роботи правоохороних органів. Скільки посадили колишніх чиновників-корупціонерів? правильно - 0! Но Колісника таким важко назвати.
Рибак Показати IP 24 Червня 2015 23:39
Вже нема за шо вчипитис, краще приборкайте нинішніх в яких статки різко зросли, не по зарплаті!!!
Реаліст Показати IP 25 Червня 2015 06:27
Знову:гав-гав! Не перейматеся, все чотко! Звикайте до одноманітності.Влада, обличчя,"СИНКИ", "ДОЦІ", все міняється, а ми-в'йо...мо на НИХ далі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus