USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кому заважає Голєва?

2 Вересня 2010 10:25
В ніч на перше вересня цього року на перехресті вулиці Ковельської та вул. Набережної в м. Луцьку було черговий раз пошкоджено інформаційний носій із зображенням лідера Європейської партії України Народного депутата Миколи Катеринчука та голови Волинської обласної організації Олени Голєвої.

Лише три тижні тому постер на цьому ж біл-борді з зображенням Олени Голєвої було замінено з причини незначного пошкодження невстановленими особами частини носія.

Цього ж разу зображення було обірвано майже повністю і дуже ретельно та старанно, тому не викликає сумнівів, що це справа чиїхось «брудних» рук, того, хто дуже боїться що Олена Голєва стане серйозним конкурентом на виборах міського голови Луцька та після перемоги підніме усі незаконні справи , вчинені чиновниками за останні роки, переконують у Волинській обласній організації Європейської партії України.

Щит по вул. Ковельській на перехресті з вул. Набережна знаходиться досить високо і стає зрозумілим, що комусь вже дуже кортіло обірвати даний інформаційний постер із зображенням Олени Голєвої і для реалізації цього явно було використано технічні засоби, тому непоміченим та без свідків це статись не могло, хоча і відбувалось вночі.

На фото - таким був щит до 1 вересня.

Тому негайно в межах ст. 16 закону України «Про статус народного депутата України», лідером Європейської партії України народним депутатом України Катеринчуком М. Д., було подано звернення до органів внутрішніх справ та прокуратури, щодо виявлення осіб, причетних до злочину чи протиправних дій, спрямованих на пошкодження майна та приниження авторитету партії і притягнення винних осіб до відповідальності, а також для запобігання в подальшому незаконних дій. У своєму зверненні Микола Катеринчук вимагає негайно розглянути питання про порушення кримінальної справи щодо осіб , які вчинили такі дії за статтею 296 Кримінального Кодексу, а саме за статтею хуліганство. Європейська партія України звертається до усіх, хто став свідком вищезазначених подій у ніч на 1 вересня (просимо інформувати за телефоном ВОО Європейської партії України 0332 249461 або міліції 102), допомогти покарати осіб, які своїми незаконними кримінальними діяннями намагаються залякати учасників виборчого процесу ще до його старту.

До речі декілька місяців тому невідомими особами було пошкоджено фарбою зображення на біл-бордах, що знаходяться по вул. Рівненській, (на фото) з символікою Європейської партії України та із зображенням голови Волинської обласної партійної організації Голєвої Олени Василівни. Очевидно, враховуючи висоту білборда на вул. Рівненський , дістатися для того щоб зірвати зображення , як на вул. Ковельській, вандали не змогли.

Голова Волинської обласної організації Європейської партії України Олена Голєва, заявила, що вважає такі дії неприпустимими й такими, що суперечать здоровому глузду та несуть загрозу гуманним принципам політичної поведінки і потребують глибокого осуду зі сторони лучан та гостей міста.

«Я закликаю всіх громадян, політиків, всіх учасників виборчого процесу, котрі хочуть вважатися українськими і демократичними, до чесної боротьби, людського та поважного ставлення до політичних конкурентів та припинення псування рекламних носіїв інформації Європейської партії України, а також до направлення усіх зусиль задля забезпечення проведення чесних та прозорих виборів!» - заявила голова ВОО Європейська партія України Олена Голєва.

Прес-служба ВОО «Європейська партія України»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Мимо Показати IP 2 Вересня 2010 10:42
Зауваження. "Лише три тижні тому постер на цьому ж біл-борді з зображенням Олени Голєвої було замінено з причини незначного пошкодження невстановленими особами частини носія". В неї не носій, а носик, доволі симпатичний.
.... Показати IP 2 Вересня 2010 10:44
"Олена Голєва стане серйозним конкурентом на виборах міського голови Луцька та після перемоги підніме усі незаконні справи , вчинені чиновниками за останні роки" - :)))
волинянин Показати IP 2 Вересня 2010 10:59
За останніми соц дослідженнями Голєва третя після Романюка та Шиби як кандидат на посаду мера.А замовні статті,що в неї малий рейтинг викидають ті хто й обриває білборди. Взнайте хто замовляв ці "Замовні"статті і будете знати хто зриває білборди
Анатолій Показати IP 2 Вересня 2010 11:05
Цікаво, хто такими примітивними методами починає передвиборчу кампанію. Коли пошкодили біл-борд Грицюка, то було ясно, що це не просто так....А так цих хлопців можна брати на ремонт, шпалери обдирати:)
як? Показати IP 2 Вересня 2010 11:14
Та який там вона комусь конкурент... Але факт що быгборд зырвали - отже, особиста помста???
Степан Показати IP 2 Вересня 2010 11:16
В Голєвої "рейтинг" зашкалює (нижче плінтуса). Її 0,001 відсотка так будуть впливати на хід виборів, яу річка Сапалаївка впливає на клімат Європи. Заберіть ту жінку без всякого інтелекту з обличчям кукли Барбі з білборда разом з білбордом і закінчаться усі проблеми. Зрозуміло, що вам це не вигідно, бо про Голєву можуть дізнатись лише через пошкоджений білборд. Лучанин, який знає інтелектуальний рівень цієї "кандидатші".
йован до Степан Показати IP 2 Вересня 2010 11:25
Попав в десятку
Mr.X до йован Показати IP 2 Вересня 2010 22:15
Ге-е-е...
то страшне Показати IP 2 Вересня 2010 11:32
то страшне
Знаючий Показати IP 2 Вересня 2010 11:59
Жінка, у якої тисячі працівників, ще інтелектом може позмагатися з багатьма кандидатами. Спілкувавшись особисто з Оленою Голєвою, знаю, що це дуже розумна жінка, незважаючи на молодий вік. Вражає,що одна жінка наводить стільки шуму. Будьте чоловіками.
Читач Показати IP 2 Вересня 2010 12:24
Знаючий - Молодець! Нічого, крім шуму. По-москальськи звучить: "Много шума из ничего", а можна ще "багато шуму і... нічого".
Не соціолог, не політик Показати IP 2 Вересня 2010 13:36
Важко говорити про рейтинги, чиїсь шанси та політичні баталії, але однозначно можу стверджувати, що 31 серпня та 1 вересня в наслідок дощу було ушкоджено й інші реклами. Можливо просто неякісно поклеїно???
Ірина Показати IP 2 Вересня 2010 13:47
Правда, для нашого народу треба бути кривим,косим і не вимовляти декілька літер,для того щоб кудись обрали тим більше мером. Гарних в нас не вибирають. Але я піду і проголосую за Європейську партію з гарними її представниками- Голєву і Катеринчука. Бо в Європі кули всі ми прагнемо "уродців"при владі немає - а обирають таки привабливих. і я теж хочу жити в Європі. А не дивитись на уродів кожного дня
Читач Показати IP 2 Вересня 2010 14:34
Не треба бути "кривим, косим", треба просто бути розумним. Красою ситий не будеш. А ви з такими "поглядами і підходами", очевидно, можете вибрати навіть пакет кефіру, якщо його записати в список якоїсь партії, або, скажімо, новорічну ялинку, обвішану прикрасами. Оригінальна ви людина, підвищуйте свій рівень щодо такої "оригінальності" і далеко зайдете. А потім говоримо, що влада погана, дурна, некомпетентна і т.д. Бажаю успіху!
випадковий перехожий Показати IP 2 Вересня 2010 15:23
В Катеринчука стільки розуму, скільки в курки зозулястої. Просто гостро розвинуте почуття самозбереження (збереження своєї шкури) і язик. Продукт епохи - паща і наглість. Проте шансів в нього небагато - трохи більше, як в тієї, хто поруч з ним на рекламі. Висування і рекламування Голєвої - це хроніка деградації дилетанта. Його партія з красивою назвою, як шампур, нанизала на себе кілька продажних журналістів, гумористів, цинічних шоуменів, маленьку частину холуйської інтелігенції і інших кусочків "суспільного мяса", з якого вийшов недосмажений, з вельми неприємним запахом шашлик. Але українці вже зрозуміли, хто є хто і без особливих потуг можуть розпізнати голєвих і катеринчуків - "культурних" і "розумних" до "неприличия".
Русский Показати IP 2 Вересня 2010 16:46
Смешные Вы писатели... Вам, бросили кость - картинку испортили.. вы ее активно обсуждаете, а настоящие проблемы - по за увагою.. Не помню, что бы на этом сайте так активно вы обсуждали забастовку тролейбусников или снос базара, или отсутствие отопления. А ерунду всякую....
Кривий Показати IP 2 Вересня 2010 16:47
Я бачив, що це зробили люди Олександра Вікторова. Не знаю чому, видно йому так сказав шиба.
читачка Показати IP 2 Вересня 2010 17:35
Голєва прагне будь-якого скандалу, аби привернути увагу до себе. Задля піару навіть подала до суду на публікацію, написавши позов без конретних позовних вимог. Юристка велика..
Нік Показати IP 2 Вересня 2010 18:10
Кому вона потрібна. Це свого роду піар-реклама.Вже вона на всю область прославилася по вирішенні питань по дітях війни, коли людей накручують нереальними виплатами. Це все не відповідає дійсності, бо для цієї категорії населення виплачується надбавка до пенсії в сумі 2.5 тисяч гривень, а не 7 тисяч як їх переконують в тій партії разом з невідомо звідки появившуюся голєвою.
007 Показати IP 2 Вересня 2010 18:26
007 - Кривому. Цей Вікторов мабуть молодий ще, або шиба його під паровоз сує. Думаю що він не знає чоловіка Голєвої. Той ще в двадцять років одним ударом таких як Вікторов клав а зараз Микола Голєв важить далеко за сотню кг.
111 до 007 Показати IP 3 Вересня 2010 13:31
Вікторов теж важить не один центнер, а на рахунок голєвої- інтелекту і розуму нуль, поваги до інших - ще менше, але чоловікові гроші запхнуть куди завгодно.
007 до 111 Показати IP 4 Вересня 2010 15:25
Давай зведем іх на коврі, я ставлю 1 до 10 на Голева
deMotivator Показати IP 2 Вересня 2010 20:53
что-то вспомнилось про "неуловимого Джо" - она что - и правда кому-то мешает!?!?! )))) Наверное, сами попортили свои биг-борды, привлекая внимание к себе)))
do rota Показати IP 3 Вересня 2010 08:14
Ну Вікторов то взагалі кг за 200 буде. Навряд його положиш одним ударом.
Читач Показати IP 3 Вересня 2010 08:18
Русскому. Це - не "єрунда". Усе починається з влади. Якщо буде нормальна влада, то нам не доведеться "обсуждать забастовку" тролейбусників, базар чи опалення. Візьми будь-яку проблему людей - низькі пенсії і зарплати, погані дороги, дорогі продукти харчування - в усьому прямо чи опосередковано винна влада. А ми її вибираємо. Думай, що говориш, а то носиш голову для вошей!
Еркюль Пуаро Показати IP 3 Вересня 2010 09:08
Хлопці ясно одне - в Луцьку орудує бігбордовий маньяк! Під покровом ночі він здирає бігборди кандидатів, а потім з ненавистю шматує їх! Грицюк, Голєва... Хто наступний? Я вже ввечері боюсь з хати вийти...
goodok Показати IP 3 Вересня 2010 09:36
Та заспокойтесь ви! Зранку 1 вересня по Луцьку багато бігбордів були в такому стані. Всю ніч йшов дощ і при сильному вітрі, а за таких умов постери облітають як має бути. Скоріш за все, це було так: побачили представники Голієвої, що обірвано бігборд, подзвонили в рекламну фірму, що клеїла і нагрузили їх за неякісну роботу. Ті ж у відповідь, щоб не "влітати" на бабло, сказали, що облетіти не могло, це стопудово зловмисники обдерли. От і народилась історія про шкідників-обдирателів, яким немає що робити в дощ вночі, крім як їхати на Ковельську із драбиною, лізти на бігборд і дерти його! насмішили )))) Ця передвиборча кампанія просто радує новими креативними ідеями: то "вбитий чиновник" Стемпковського, то обдерті Грицюк з Голієвою...
))) Показати IP 3 Вересня 2010 12:13
а що ще буде у наступні 8 тижнів!!! з таким нетерпінням чекала хіба на останні 8-10 тижнів вагітності ))) зате яка економія на квитки до цирку )))
лучанка Показати IP 3 Вересня 2010 18:02
Це Вікторов, адж він мав намір очолмити Європейську партію на Волині і пролетів. Очолила Голєва. і це добре, адже Вікторов уже показав себе в БЮТі. Продав місця з Кирильчуком таким як Гаврилишин, Зелінський , Прачук і т.д. Правдв тепер мовчить, скільки Зелінський вкрав з бюджету та чи сплатив 2,4 тисячі гривень за оренду к-ру "Промінь". Ось чому такі високі платежі за комунальні послуги в місті. То краще Голєва, ніж Шиба. А її чоловік Микола Голєв висувався в мери в девяностих роках, але Кривицький "зняв" з пеергонів. Шкода!!!
Лучанин до лучанка Показати IP 4 Вересня 2010 12:23
Не 2.4 тисячі !!!! МІЛЬЙОНА !!! Два споловиноб мільйона склала заборгованість кантори, яку просунув Зелінський в Промінь перед містом !!!
мужык - лучанке до лучанка Показати IP 4 Вересня 2010 15:00
ба.. женщину мером? это перебор
Кривому Показати IP 3 Вересня 2010 18:16
Вікторов на цвинтарях розпродав місця і допоки буде будуватись крематорій, заробляє на білбордах, треба якось чоловікові "пербиватись".
комаха Показати IP 4 Вересня 2010 14:10
Погоджуюсь, вона просто привертає до себе увагу. Яке там третє місце))))Сміх та й годі))) А те, що вона - дурненька, погодитись не можу, розумна людина але робить такі дурні вчинки, варто сходити до психіатра)
Експерт Показати IP 4 Вересня 2010 14:26
Аналізуючи останні публікації в «Волинських новинах» про пані Голєву спостерігається наявність в неї професійного політ технолога. Фото не на трибуні, а серед дітей - і ви вже про це пишете і обговорюєте , а це означає тільки те, що мета досягнута. Півроку тому про Голєву ніхто не знав, а вже, цитую , «…то обдерті Грицюк з Голєвою...» в один ряд з досвідченим політиком ставлять …. Вже вся Волинь знає, що вона бабусям допомогає -це столичні технології.. А як Ії технологи, або чоловік разом з Катеринчуком, зіштовхують лбами двох бютівців Грицюка та Шибу? Шиба бог з ним, а Грицюк ,хіба він не розуміє, що і без того малі відсотки БЮТу розтягнуть між двома претендентами? Мабуть довге перебування при владі таки впливає на розумові здібності деяких…. Щось в них з пам’яттю?. Тимошенко заощадила на фахівцях по виборам Ії помилки повторюють Волинські бютівці Пам'ять коротка? ……
Людмила Показати IP 4 Вересня 2010 15:38
Експерту!!!Ставити Голєву в однин ряд "з досвідченим політиком Грицюком", дійсно позор для Голєвої. А хто знає її чоловіка, то він не чіплявся за державну посаду як Грицюк,а займався бізнесом. Правда, через таких, як Грицюк, Кирильчук - не завжди це вдавалось. Дай фору, Голєва, цим за...!!
Експерт до Людмила Показати IP 5 Вересня 2010 01:29
Людмила. Ви маєте рацію. Але багато молодих та незалежних програвали в кабінетній боротьбі може й не таким креативним але досвідченим чиновникам. Дивіться, що роблять, з тим же Тигібко ще місяць два гроші вичерпаються і Сергія по трохи зільють. Так що на моє глибоке переконання досвід апаратної боротьби тут має велике значення. А стосовно Голєвої для перемоги на Волині треба мати овал лиця як в Грицюка, дікцию як в шиби і пити як Романюк або Карпомиз.
В Луцьку Показати IP 5 Вересня 2010 14:04
МАРАЗМ !!! ВОНО Ж НІЩО!!!
Читач Показати IP 5 Вересня 2010 17:33
Вельминешановний експерте! В тексті на сім рядків ви допустили 27 помилок!!! Не підписуйтеся екпертом, а свинопасом. Що, наприклад, означає слово "зільють" (тюремний сленг)? У "Тигібка" прізвище "Тігіпко", а "креативний" сюди так пасує, як горбатий до стіни, прізвище "шиба" треба писати з великої літери, замість "дікція" буде "дикція". І ще десятки помилок. Чи ходили ви в школу, свинопасе? Якщо відповідь ствердна, то в яку? Настійлива рекомендація: наступного разу в графі "імя" ставте "свинопас", і вам ніхто не подивує за трагічну неграмотність. До речі, ви пили з Романюком чи Карпомизом? Дуже грішна ви людина!
Русский до Читач Показати IP 6 Вересня 2010 12:55
А я думаю, если человек выпить может, так это хорошо. Мало встречал хороших не пьющих людей.
Бачив Показати IP 5 Вересня 2010 23:26
Сьогодні проїздив площу Київську, дощ, і на моїх очах частина наклеєного плакату з біл-борда упала біля випадкової жінки-пішохода. Отже, не треба звинувачувати, що хтось вночі здирає плакати кандидатів до корита, краще не поскупіться рекламоносіям на нормальний клей.
ЦАРИЦА Показати IP 24 Вересня 2011 16:46
Що вона оце сидить там в ЄПУ на Госпітальній, як курка на сідалі, бліда і нещасна, як після тифу. Шкода грошей Николаши, але ж він змушений більшу частину віддавати Катеру за те, що той тримає Голєву навіть без курячих мізків. Шкода мені цієї жіночки...poor poor woman! Дуже кепсько получається, коли йти за схемою "з грязі в князі": село було, село залишилось. Як то кажуть, який керівник, такий підлеглий. Що там говорити, коли серед білого дня приходиш до Катера, а воно п"яне, як чортеня, в серпні місяці у в"язаному шарфі. Подивишся, аж смішно і плачно одночасно. Добре, що зразу забирають в машину і везуть додому, а так би пішки телепався, шукаючи виходу з каюти ЄПУ. Ще й чарки повиставляв на столі, тоді вже треба було й наливати, а не так, для виду)) Дорога їм обом не у владу, а в клініку реабілітації! Коля, удачі! Не встигнеш оглянутися, як впадеш з неба на землю. Сорі, але такий закон природи: що віддаєш, те получаєш!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus