USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандисти ховали цигарки, зробивши в авто «подвійні двері»

3 Травня 2010 14:35
13 ящиків цигарок «LM» знайшли прикордонники на українсько-білоруському кордоні у пункті пропуску «Доманове» у схованці автомобіля ДАФ, що рухався в Білорусь.

Про це повідомив начальник прес-служби - прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.

Учора в пункт пропуску «Доманове», що у Ратнівському районі Волинської області на ділянці відповідальності Луцького прикордонного загону, для оформлення на виїзд із України в Республіку Білорусь прибув вантажний мікроавтобус марки «ДАФ» під керуванням громадянина України Сергія Н. Рухався він зі Львова до Ліди без вантажу.

Під час огляду автомобіля охоронці кордону звернули увагу на схвильовану поведінку водія. На вимогу відкрити задні двері авто водій не зміг цього зробити та запропонував оглянути салон через бокові дверцята, при цьому почавши ще більше хвилюватись. Прикордонники звернули увагу на те, що задні дверцята були заклеєні за допомогою «герметику» зсередини.


Вимірявши довжину автомобіля зсередини та ззовні, перевіряючи виявили розбіжність в 30 сантиметрів. Це вказувало, що є схованка, зроблена зі зміною конструктивних особливостей автомобіля.

Прикордонники демонтували двері і побачили, що до автомобіля доварили ще одну задню частину кузова та заклали в порожнину більше 13 ящиків цигарок «LM».


Таким чином було вилучено 6 тисяч 640 пачок цигарок на суму майже 45 тисяч гривень та автомобіль, який оцінили в 64 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus