USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Крадіжки з офісів: схема волинського злодія

1 Липня 2014 10:37
Перебуваючи на своїх робочих місцях, ніхто навіть подумати не може про те, що є потенційною жертвою офісних крадіїв.

Схема, за якою діють зловмисники, дуже проста. Чоловік заходить в офіс фірми чи організації і як правило, видає із себе відвідувача, який когось шукає або чекає. А, вибравши зручний момент, коли з кабінету чи іншого приміщення виходять господарі, скоює крадіжку майна. При цьому, беруть усе, що потрапляє в поле зору – гаманці, барсетки, техніку тощо. Варто відзначити, що крадієві майже завжди вдається зникнути з місця пригоди до того, як офісні працівники щось запідозрять. Про це повідомляє Магнолія.тв.

Так, на початку цього тижня подібне сталося в Нововолинську. В одному з офісів турфірми в однієї з працівниць зі столу серед білого дня зникла жіноча сумочка. Вчасно натиснута тривожна кнопка, термінове прибуття наряду Державної служби охорони, оперативні дії екіпажу наряду дали свій результат.

По гарячих слідах, міліціонери протягом 15 хвилин затримали схожого за наданим описом відвідувача тур фірми. При поверхневому огляді в нього знайшли частину найбільш цінніших речей зі зниклої сумочки.

Затриманому грозить кримінальна відповідальність, яка передбачена частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Тож, аби не стати жертвою таких крадіїв, правоохоронці рекомендують не залишати без нагляду свої кабінети чи інші службові приміщення, тим більше з відчиненими дверима, не виставляти на столі цінні речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus