USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Курей на Волині крадуть через кризу

13 Вересня 2010 11:36
Останнім часом на Волині почастішали випадки крадіжок продуктів харчування, - стверджують правоохоронці.

Днями до Луцького міськвідділу внутрішніх справ звернулася 73-літня пенсіонерка Анна А., яка повідомила, що з сараю її помешкання візуально знайомий чоловік викрав п'ять курок, - розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області 13 вересня.

Як з'ясували правоохоронці, злочин скоїв 32-річний Юрій Ш. Чоловік зловживав спиртними напоями, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, вів аморальний спосіб життя.

Якось і вирішив у пенсіонерки викрасти курей, продати, а отримані гроші витратити на оковиту. Та не так воно сталось, як гадалось. Зловмисник з викраденим добром не дійшов до пункту «збуту» курей, а... заснув на подвір'ї у потерпілої.

Злодія затримали й порушили кримінальну справу за ст.186 ч.3 Кримінального кодексу України (грабіж), що передбачає позбавлення волі строком до восьми років.
У Любомльському районі у селі Куснища з приміщення зерносховища 47-річна Ольга М. залізла через вікно і викрала 100 кг зерна.

Такі злочин значно поширилася останнім часом на території Волинської області – кажуть правоохоронці. Основні причини такого виду крадіжок зумовлені погіршенням економічної ситуації у країні.

Крім того, осінньо-зимовий період завжди характеризується великою кількістю злочинів на дачних масивах і у помешканнях. Соціально незахищені люди, або бомжі, як їх називають у народі, завжди чинять такі злочини в пошуках їжі.

Ще одна причина, на думку правоохоронців - проблеми з фінансами, що відчувають люди, які втратили роботу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus