USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка, яка випала з вікна багатоповерхівки, померла в реанімації

7 Грудня 2015 11:30
Молода лучанка випала з п’ятого поверху багатоквартирного будинку, після чого від отриманих травм померла в реанімації Луцької міської лікарні. Про це повідомляє Район.Луцьк.

Нагадаємо, трагічна подія сталася у суботу, 5 грудня, на вулиці Кравчука близько 10-ї години ранку.

Як повідомили в обласному управлінні поліції, згідно з попередньою інформацією 24-річна дівчина вчинила самогубство, вона перебувала у депресивному стані. Раніше у ЗМІ повідомлялося, що в сім'ї дівчини нещодавно трапилась трагедія: в автомобільній аварії загинули її батько і сестра.

Постраждалу доправили до медзакладу, але отримані травми виявилися несумісними із життям. О 20:30 лікарі констатували смерть дівчини.

Випадок зареєстрували у журналі Єдиного обліку про заяви та повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 11:40
ну не дура, а її матері тепер що робити?
Ас Показати IP 7 Грудня 2015 12:03
Не дура а психічно хвора молода дівчинка от християни тільки обсирати можуть непотріб
Ілона Показати IP 7 Грудня 2015 12:22
Співчуваю близьким жаль молоду людину .
V Показати IP 7 Грудня 2015 12:49
Бідна дівчина! Це тому, що нікому підтримати розрадити, допомогти. Всі помішались на тому й.б..тому позитиві. Всі соціальні мережі, статті "психологів" інших "мудреців" феншуйщиків всяких пістрять "будьте позитивні, спілкуйтеся з позитивними, помічайте тільки позитивне" і тому подібну х.рню, а коли в людини неприємності, чи горе, то вона має стати ледь не прокаженною і якщо не виживе самотужки, то залишається лиш удавитись. А церква ( і ,блін, "християни") замісь того, щоб підтримати і розрадити вміють лише карами небесними страхати. Шкода людини, шкода тих двох нещасних дітей з Баєва, наш світ перетворився на дурне, бездушне стадо.
Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 13:26
Самогубці - страшні егоїсти(((
саша до Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 14:30
А в чому егоізм??? Що про інших не думають?! А про них хтось подумав? Хтось запропонував ім хоча б психологічну допомогу??? Та ж сама церква!сумніваюсь!тільки засуджувати можуть цим самим ще більше заганяючи в депресіі!
Степан Показати IP 7 Грудня 2015 14:33
А звідки вона і як її було звати ?
Таня Показати IP 7 Грудня 2015 14:58
На 100 % підтримую V.Не люблю цього слова "позитив".Всі хочуть бачити біля себе успішних, позитивних, багатих.
кейт Показати IP 7 Грудня 2015 16:48
Дівчина з Локачинського району!Їй 24..була на дні народженні брата рідного!Кажуть, що в неї ще досі депресія,адже 2 роки тому, у липні у дтп загинув її тато та сестра менша....для сім,ї це був страшенний шок.....кажуть,що на роботі ходила сама не своя весь час,ні з ким не спілкувалась...хотіли сказати її мамі це,але мама була ще в більшій депресії....навіть поховати толком нема кому бідну дівчину,бо мама в реанімації..вона пила антидепресанти....в крові їх виявили,а ще алкоголь(
Баран Показати IP 8 Грудня 2015 07:46
Депресія? Йшла б до волонтерів робити добро, а не в оковитій шукати розраду. Просто порода така. Хай з Богом спочиває.
Ідіоту до Баран Показати IP 8 Грудня 2015 11:22
Депресія, від слова "прес", а приставка "де" - це спротив організму(психіки) зовнішньому і внутрішньму "прессуванню", так от коли ресурси цього "де" закінчуються, то й стається те що сталось і з цією нещасною, і з тими школярками. А коли людина в такому стані, то дебільний, в даній ситуації, призив ,"іди до волонтерів і твори добро" все одно, що сказати безногому "а досить сидіти, встань і вріж лезгінку". Треба було, що б хтось з близького оточення (з сусідів, знайомих, родичів, колег) виявився по справжньому не байдужим,знайшов час поспілкуватись, навіть якщо вона й не хотіла цього, щоб хтось банально напоїв теплим чаєм і пригостив шоколадкою, просто погладив по голові і сказав "поплач -стане легше" , але ж такі методи зараз не модні, всім до ср..ки, всі круті і позитивні, у всіх нема часу, бо всі вклякли в кАнтактах, фейсбуках, АднАкласніках, інтенсивно роблять селфі і колажи, пишуть статуси і лайкають "умнє мислі".Уроди!
СВ до Ідіоту Показати IP 8 Грудня 2015 14:12
підтримую. наше суспільство стає байдужим, окрім як до себе самих. кожна людина-окремий світ...і легко судити вчинки людини і поливати грязюкою, стоячи з боку чи ховаючись за моніторами.
луцьк до Баран Показати IP 9 Грудня 2015 21:36
Доступ до інтернету,бачу,маєте! Знайдіть в гуглі "депресія" та почитайте спочатку перед написанням коментарів. А то якось примітивно написано! Те ж саме щоб ви написали онкохворому! Давай біжи до волонтерів добро робити!!! Нема чого валятися !
Зор... Показати IP 8 Грудня 2015 09:02
Вона була дуже хорошою людиною. Все селище просто в шоці...В сімї вже друге страшне горе...Дуже шкода...
до всіх Показати IP 8 Грудня 2015 20:43
тільки той хто втратив близьку людину знае як болить душа....а ліків від цього болю немае...лише час посипае цю біль попелом...та нажаль не для всіх час найкращий лікар
саша Показати IP 9 Грудня 2015 21:43
Окрім тілесних хвороб ,на жаль, є психічні((( вони ще гірші аніж тілесні,бо лікуються важче! І не потрібно засуджувати таких людей, адже хвороба може прийти до кожного з нас. Цих людей винищував усім відомий керівник за часів війни! То ж давайте не будемо уособлювати його!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus