USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанка виготовляла амфетамін та продавала біля клубу на 33-му

5 Вересня 2018 19:00
У Луцьку жінка виготовляла психотропні речовини на самостійно зробленому обладнанні та була затримана працівниками поліції, коли намагалася їх продати поблизу нічного клубу «ХХІ» століття, що на проспекті Молоді.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 серпня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 2 вересня 2017 року обвинувачена, знаходячись за місцем свого проживання, за допомогою хімічних речовин та обладнання шляхом проведення низки хімічних реакцій синтезу виготовила психотропну речовину – амфетамін з метою збуту. Наркотики вона незаконно зберігала в квартирі за місцем проживання.

В подальшому 25 серпня 2017 в ході проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки лучанка поблизу нічного клубу «XXI століття», що на проспекті Молоді, 2 у Луцьку, за 200 гривень збула чоловіку за поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, що містить у своєму складі амфетамін. Того ж дня наркотики були вилучені працівниками поліції.

Варто зазначити, що в червні цього ж року лучанка через «Нову пошту» отримувала хімічні речовини для виготовлення наркотиків, до того ж на Центральному ринку вона купила прилади та хімічний посуд, з якого зробила приладдя для виготовлення психотропних речовин.

Зокрема, під час обшуку житла обвинуваченої, де була облаштована нарколабораторія, було вилучено близько 3,5 грама амфетаміну.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину та не оспорювала фактичних обставин злочину.

Отож, суд визнав її винною та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75.76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 вона не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 5 Вересня 2018 19:26
а в Китаї цю паскуду просто розстріляли б.
хехъ до Кіндрат Панасович Показати IP 6 Вересня 2018 08:00
Китая - Азия, вроде, а мы - в целомудренной Европе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus