USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка ледь потрапила у ДТП, коли вона обходила припарковані авто

30 Березня 2017 19:58
Біля перехрестя вулиць Бандери і Винниченка у Луцьку на тротуарі паркується багато автомобілів, тож пішоходам доводиться обходити їх або газоном, або проїжджою частиною.

Про таку ситуацію в центрі міста написала на сторінці спільноти «АвтоАндони Луцька» у Facebook Julia Estranova.

«Можливо я і не права, але коли намагалась об'їхати їх (припарковані автомобілі - ред.), хтось намагався наїхати на коляску. Мовляв чого їдеш по дорозі...», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
---- Показати IP 30 Березня 2017 20:08
Де недокопи??? Їздять по місту красуються ...
Шкодник Показати IP 30 Березня 2017 20:22
Тре брати шило і йти колоти колеса тим хто паркується на тротуарах...
Вова до Шкодник Показати IP 31 Березня 2017 09:38
Не виправдовую, так паркуватися - категорично не можна, але припарковані авто з пр.Волі розігнали, парковок не вистачає - от вони і розсмоктались по прилеглих вулицях. Можливо, перш ніж всіх ганяти, потрібно було подумати де можна дозволити паркування по Волі?
123 Показати IP 30 Березня 2017 20:43
порш кайєн - 100% власник через дорогу в прокуратурі. На рахунок вівариків не впевнений - ніщебродські колеса як для прокурорських. Недокопи тримають памперси сухими і навіть не з'являються там. Є простий спосіб - викрути золотнік і нехай рагуль у краваті маслає насосом.
Лучанин Показати IP 30 Березня 2017 23:35
Хай зроблять парковки і тоді розгрузять тротуари. Досить вже гнати на водіїв. Ті хто розміщає на тих Автоандонах фото порушників - самі ж і порушують ПДР, але про себе мовчать. Поліція їздить, перед ними пішоходи перебігають в недозволеному місці і хоч би хтось зупинився і розказав як треба переходити дорогу. І чомусь на Автоандонах жодної фото з пішоходом-порушником... не показують які бідні водіі, які змушені раптово гальмувати, коли по дорозі як кури починають бігати пішоходи... не показують дороги наші і не пишуть про облавтодор як вони поклали дорогу, що водії змушені порушувати ПДР, щоб об'їхати "ямковість", не пишуть про тих, хто по наставляв по цілому місту знаків стоянку та зупинку авто заборонено і не зробив парковку... і т.д. P.S. Але ж у всьому винні водії! Понакупляли авто і понаїжджали на Луцьк! Негідники ;)! Особлива увага приділяються водіям на дорогих авто... чому ж???
Вова до Лучанин Показати IP 31 Березня 2017 09:41
Підтримую на всі 100, але все вищезгадане не дає права паркуватись на тротуарі, так роблять лише під*ри впевнені в безкарності.
Сашка Показати IP 31 Березня 2017 06:27
Для початку потрібен маніпулятор, щоб забирали по 10 авто кожного дня і питання буде вирішуватись самими водіями
ВВ Показати IP 31 Березня 2017 09:08
Маніпулятор де подівся? А копів потрібно було самому визвати. Патрулів мало по луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus