USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани скаржаться на їдкий дим та вогнище поблизу Стиру

2 Травня 2014 10:46
На одній із вулиць Луцька журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини помітила збентежену жінку. Пані поважного віку звернулася до перехожих із тим, що, мовляв, під мостом через річку Стир, що неподалік вулиці Зарічної, – пожежа. Лучанка скаржилась, що помітила густий чорний дим із неприємним запахом та просила викликати вогнеборців.

Справді, з мосту виднівся темний стовп диму. Окрім того, було відчутно, що неприємний запах нагадує сморід від горіння пластмаси. Репортер негайно вирушив на місце події, де виднівся дим, і побачив вогонь, продукти горіння якого буквально «виїдали очі».

Ймовірно, винуватці так званої «пожежі» - працівники фірми, яка займається великогабаритними автотранспортними перевезеннями. Утім, за вогнищем ніхто не наглядав, тож воно добране «розповзлось» вздовж берега річки.

Постає питання, що ж саме утилізували горе-палії і наскільки це безпечно для лучан, які вимушені дихати їдким димом та перейматися за пожежну безпеку міста?
Після завершення перших травневих вихідних журналіст Волинських Новин звернеться до відповідних служб за роз’ясненнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 2 Травня 2014 11:42
Нехай кореспондент ще пройдеться вздовж заплави Стиру зі сторони вул. Зарічної. Майже кожен "хазяїн" викидає побутове і будівельне сміття прямо в заплаву. До деяких багаторічних сміттєзвалищ можливий доступ тільки з конкретних садиб (розслідування проводити не потрібно), а з кількох в заплаву прокладена навіть каналізація. Таке відчуття, що в цьому районі міста своє природоохоронне законодавство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus