USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани скаржаться на черги в управлінні юстиції

26 Липня 2013 16:35
Щоб узаконити свої права на майно, волиняни змушені займати чергу до районної реєстраційної служби управління юстиції міста звечора, проте, це не гарантує вирішення їхньої проблеми, бо за день тут приймають трьох-чотирьох людей.

Дехто перебуває на черзі не перший місяць, однак керівництво цього управління на це ніяк не реагує, - повідомляє ТРК «Аверс».

ЧИТАТИ ЩЕ:Керівнику управління юстиції області дали останній шанс

Лучани розповідають, що другий день поспіль не можуть потрапити на прийом. Пані Галина каже, що вже не перший місяць, оббиває поріг реєстраційної служби. Сьогодні вона приїхала на сьому ранку, проте в черзі - вже вісімнадцята.

У приміщенні, де знаходиться реєстраційна служба, не проштовхнутись, коридори заповнені людьми. Біля кабінету, де ведеться прийом громадян - штовханина, просто під дверима люди вирішують хто, за ким займав чергу.

Директора районного відділу реєстрації на місці немає. Тож поки що на все управління - тільки один працівник.
Головний спеціаліст Іванна Корець зазначила: «Наш начальник на лікарняному. Більше ніж місяць. Вона в лікарні лежить на стаціонарі… В нас працівників тільки один реєстратор, один на весь Луцький район».

Врешті людям набридло вистоювати в черзі. То ж вони вирішили запитати в самого губернатора області, чим зумовлена така проблема. Щоправда, до очільника регіону ні їх, ні журналістів не пустили. На стражі спокою Бориса Клімчука стала охорона облдержадміністрації та керівник відділу звернень громадян Оксана Матвійчук.

Півгодини обуреним людям керівниця відділу звернень розповідала про процедуру реагування влади на заяви. Бо ж, з її слів, треба спочатку звертатись до головного управління юстиції у Волинській області, а вже потім йти до губернаторського кабінету. Голову волинської адміністрації люди так і не побачили, натомість таки пішли писати звернення до управління юстиції. Невдоволені волиняни підняли такий ґвалт, що виправдовуватися збіглося все керівництво юстиції.

Вони й взялися вирішувати проблеми людей.
Начальник рєєстраційної служби Сергій Пиридон організував своєрідну мобільну чергу.

Керівник зібрав у людей номери мобільних телефонів та пообіцяв їм зателефонувати і повідомити, коли саме їм прийти до реєстраційної служби. Мовляв, щоб в черзі не стояли.

Начальник реєстраційної служби ГУЮ у Волинській області Сергій Пиридон зауважив: «В зв’язку з тим, що в нас обмежена кількість працівників, які фізично не можуть прийняти всіх людей за 1 раз, або за 2 рази ми просто будемо пробувати врегульовувати цю проблему шляхом прийому громадян в позаробочий час…».

Варто зазначити, що телефонувати із юстиції будуть тільки тим, хто залишив свої телефонні номери, а саме людям, які поїхали в облдержадміністрацію.

Інші ж охочі зареєструвати свою власність і надалі стоятимуть в черзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ЗАМУЧИВСЯ ТАМ СТОЯТИ Показати IP 26 Липня 2013 16:58
ТА СКІЛЬКИ МОЖНА БРЕХАТЬ 23 Липня 2013 року Прийняли 1 людину Ігорька (невідомо скільки там заяв у нього) і десь 7ьом чоловікам сказали ч иу них нормально документи
ЗАМУЧИВСЯ ТАМ СТОЯТИ до ЗАМУЧИВСЯ ТАМ СТОЯТИ Показати IP 26 Липня 2013 16:59
Малос ьна у вазі одну просту людину + ІГорька
лучани Показати IP 26 Липня 2013 17:15
Холопи повинні бути у стайні. А феодали закриваються "відділами звернень"
валентина петрівна Показати IP 26 Липня 2013 23:56
Хочу звернути увагу шановні громадяни, що начальник районної реєстраційної служби Місюк М. не перебуває на робочому місці в продовж 2 місяців, а всі фінансові проблеми вирішує в телефоному режимі, зокрема чергу, та реєстрацію речових прав, цікаво а кому потрібна така людина та кому вона носить додатки
людина з черги Показати IP 27 Липня 2013 00:01
Цікаво, а що чергу в реєстраціну районну службу тепер контролює адвокат "рішало", а на що дивляться правоохороні органи?
правоохоронець Показати IP 27 Липня 2013 08:31
А що тут цікавого, Місюк підзвітна Передону-колишньому менту, та заступнику начальника Карасюку- теж колишньому менту, а колишніх не буває, все продумано.
терпіння закінчується Показати IP 28 Липня 2013 23:19
ви думаєте це тільки в районному відділі?В міському ще "поркруче".За 500 доларів зроблять документи швиденько і без ніякої черги.Невже наші керівники не знають цього?Прийдеться звернутись на передачу Стогнія Як ви думаєте,щось допоможе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus