USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучанин хотів підпалити будинок коктейлем Молотова

12 Липня 2019 22:25
В обласному центрі Волині судили лучанина, який разом зі своїми спільниками хотів спалити гараж та будинок, кинувши у вікно коктейль Молотова.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 18 лютого 2017 року обвинувачений разом з спільниками під'їхали на початок вулиці Ціолковського в Луцьку, де до місця злочину направились обвинувачений та двоє невстановлених осіб. В цей же час їх очікував автомобіль, водій якого мав відвести їх в безпечне місце. Відзначимо, що обвинувачений мав попередити двох інших чоловіків, якби виникла загроза їхнього викриття. Так, чоловіки підпалили гараж, в якому був «Сітроен Джампі», проте пожежу ліквідували працівники ДСНС.

Втім, на цьому обвинувачений не зупинився – через місяць вони зі своїм спільником намагалися підпалити будинок. Зокрема, обвинувачений кинув у вікно будинку скляну пляшку, в середині якої знаходилась суміш світлого нафтопродукту, чим вчинив підпал будинку. На щастя, власник будинку вчасно загасив пожежу, однак все одно зазнав збитків.

Варто зазначити, що між палієм та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на три роки.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 13 Липня 2019 14:11
яке умовне..... ви взагалы з глузду зъхали?
Ігор Показати IP 14 Липня 2019 23:32
Чого відразу з "глузду зїхали". Хто небуть знає мотив? Чувак мав конкретну мету, він же не палив усе підряд. А двічі поспіль одному і тому ж власнику. може він мав на те право :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus