USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Лучанин з донькою загинули у ДТП на Рівненщині

18 Листопада 2008 09:02
14 листопада на автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Про це 18 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Приблизно об 14 годині житель міста Луцька Леонід, керуючи автомобілем Chery Amulet рухався із боку міста Рівне в напрямку Костополя. У салоні легковика перебували його дружина Леоніда та дочка. Під час виконання маневру обгону він виїхав на смугу зустрічного руху.
Як інформує рівненський обласний тижневик \"Провінційка\", в результаті чоловік допустив зіткнення з автомобілем Volksvagen Caravelle. Останнім керував 20-річний житель міста Дубровиця.
У наслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Chery Amulet від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Його 20-річна дочка отримала закритий перелом кісток тазу та перелом кісток грудної клітки. Дівчину відразу доставили у лікарню.
Однак під час надання медичної допомоги в реанімаційному відділенні Костопільської центральної районної лікарні вона померла. 52-річна дружина водія Chery Amulet, яка також перебувала у салоні автомобіля, отримала ЗЧМТ та забійну рану голови. Проте після надання медичної допомоги жінку відпустили.
Крім цього, водій автомобіля Volksvagen Caravelle також отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рваної рани голови. Та після надання медичної допомоги його також відпустили додому, – повідомила старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus