USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина, якого патрульний поранив ножем, прооперували

11 Лютого 2018 11:20
Чоловіка, якого ножем поранив луцький патрульний, захищаючись від нападу, прооперували. Наразі загрози його життю немає.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в центральній оперативній диспетчерській Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зі слів медиків, удар ножем прийшовся в бік живота. Рана була середньої важкості, «швидка» на місце події прибула за 3 хвилини після виклику. Надавши першу невідкладну допомогу, постраждалого доставили до Луцької міської клінічної лікарні.

В той же вечір чоловіка прооперували, відповідно до попередніх даних, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, ввечері 10 лютого патрульний, який в той час перебував не на службі, зробив зауваження чоловікам, які розпивали спиртне в громадському місці. Молодики грубо відреагували на зауваження, почалась шарпанина. Захищаючись, патрульний розкладним ножем поранив одного з чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Цікаво Показати IP 11 Лютого 2018 11:29
Вигулював собаку з ножем...
Anonymous до Цікаво Показати IP 11 Лютого 2018 20:55
Саме так. Пошвидше б дозволили громадянам не бути жертвами агресивного бидла, а носити КОРОТКОСТВОЛЬНУ НАРІЗНУ зброю + прибрати пора з закону норму про холодну зброю взагалі. Досить бути телятами на бійні - на тебе напали - маєш право на самозахист, а не стояти і чекати, поки тебе копають, вдираються до помешкання, обікрадають авто - аналогічно. І гопники просто зникнуть, самі - нікому не цікаво отримати "9 грам" за своє бикування чи бажання поживитися халявними грошима. P.S. Панове хоплофоби! Ножа маю. і далеко не одного, досвід застосування по гопнику при, УВАГА, РОЗБІЙНОМУ НАПАДІ ГРУПОЮ ОСІБ (а один - так взагалі судимий раніше був), теж маю, на щастя, один раз в житті, і суд мої дії визнав необхідною самообороною без питань, та і по справі тій я проходив зразу, як потерпілий, от не мав би я тоді того ножа - лежав би в мальовничому куточку поблизу с. Гаразджа... Коли оцінив ситуацію - і думки не було когось "погладити і пожаліти"! Мав би травмат/пістолет (звісно, законний) - стріляв би. Що я роблю не так? Але в нашій державі - то нереально, і то зрозуміло - керівництво країни, де в кожного по СТВОЛУ, поводить себе по іншому, ніж там, де у кожного по ТЕЛЕВІЗОРУ. І це - факт. Чому бандит може носити зброю, а людина, що закону не порушує - ні? "Захищати людей має поліція" - не аргумент, до кожного по копу не приставиш. P.P.S. Якщо ніж розкладний - 99,9% він така сама зброя, як і запальничка - я щось за винятком 2-3 моделей, які коштують дикі гроші, не пригадую розкладних ножів, які можна прирівняти до холодняка. Тобто, коп правий, нагородити, гопоті - умовне хоча б і штраф.
Петя до Anonymous Показати IP 12 Лютого 2018 13:48
А кто сказал что быдло агрессивное??? Вроде судя по информации: не он, а - они убегали от этого недоКОПа. Раз убегали, значит "кто-то" был более агрессивен. Нож принадлежал кому?: ( я не защищаю алкашей, но есть другие методы- АДЕКВАТНЫЕ, .... но: применение холодного оружия просто так не бывает - значит есть опыт, значит есть подготовка, значит есть практика применения. Почему не порезал руку или ногу??? Почему применил в жизненноважные места??? - вопрос для судьи) А то что тут в комментах собралась группа поддерживающих особ - по этому поводу скажу: быдлячее мнение имеете гражданне, поддерживающие действия этого применившего холодное оружие.
Читач Показати IP 11 Лютого 2018 11:48
Чому такий акцент на те шо він патрульний? Розумію якби він був на чергуванні в формі і захищався б ножем, це було б дико. Звичайно краще б носив шокер а не ніж. Проте не думаю шо якби це сталось з водієм чи продавцем, в заголовку написали б "Водій в луцьку поранив ножем людину". Взагалі така небайдужість поза службою свідчить про те що він обрав професію вірно, бо 99% людей зауваження побоїться зробити
Льоня до Читач Показати IP 11 Лютого 2018 13:34
Він вів себе як гопник
Василь до Льоня Показати IP 11 Лютого 2018 14:42
Тобто блататі яка бухала можна себе вести будь як. Бухать де тра і не тра. Посилати всіх на три букви...? Наврались нехай мають. А те що він поліцейський , чи не поліцейський то таке. Аби не був поліцейським то напевно б і не написали новину. Нашим людям як би все не так. Якщо поліцейський то поганий, якщо гопнік то хароший, мамин син. Завела нелегка в парк з кєнтами по пивасу вдарити і то не повезло.Подивіться на культуру цих діток. Там вообше....Старшаки , ще якась хрєнь. Щось нагадує АУЄ в Росії. Тіпа : блатным и ночью Солнце светит.......
111 до Василь Показати IP 11 Лютого 2018 18:40
А де правда? Ніхто не знає як було насправді. Поліцаї будуть завжди себе захищати
Олег Показати IP 11 Лютого 2018 13:07
Був би не полiцай то вже давно було б вiдкрито кримiнальне провадження та закрили. Хай тепер доказуе що це була вимушена самооборона а не напад ,як звичайна людина. Та хай надасть вiдео з нагрудно`i камери та покази свiдкiв,як що був при виконаннi службових обовязкiв в парку з собакою .в парку вигул собак заборонено!!!!!!добре що не був з пiстолетом то ще б застрелив би когось. А можна було б обiйтись без кровопролиття просто набрати 102 .Люди будьте хоть трiшки добрiшi!!!!!
Ага до Олег Показати IP 11 Лютого 2018 16:43
от як тобі отаке вбухане, вкурене, вколене бидло настукає по голові і відбере гаманець, а всі, включаючи поліцейських, які в той час будуть не на службі, але випадково виявляться поряд, пройдуть повз, старанно роблячи вигляд що нічого не бачать, щоб проблем зайвих собі не нажити, то тоді розкажеш тут, як треба бути трішки добрішим, прид*рок!
Так нада до Олег Показати IP 11 Лютого 2018 17:13
А що буде інакше?
Юрк до Олег Показати IP 14 Лютого 2018 14:52
Мені цікаво, якщо вас будуть лупашити ви такі : "Пацани, хвилинку, тре подзвонити! Алло 102? Всьо бийте далі ") Чесне слово. Коли нападають, спочатку відбиваються, щоб живим залишитись.
111 Показати IP 11 Лютого 2018 13:09
Не треба в мунiципалiв хлiб забирати!!!!
Небайдужа Показати IP 11 Лютого 2018 13:25
Нехай це п'яне б.... ло відповідає і його дружки також. А чоловіку респект бо НИНІ одиниці насправді небайдужих. ЗА УМОВИ ЯКЩО ВСЕ ТАК І БУЛО ЯК НАПИСАНО
Луцьк Показати IP 11 Лютого 2018 13:30
Правильно зробив зауваження. не бухати де попало
іван Показати IP 11 Лютого 2018 13:38
Гуляв з овчаркою без намордніка-та кидалася на дітей. небайдужі перехожі зробили зауваження - би.ло почав різати людей ножем. Коли цих собачників приберуть з центрального парку ?
Анонім до іван Показати IP 11 Лютого 2018 16:59
Там не було вівчарки. Наступного фантазера давайте
Так нада до іван Показати IP 11 Лютого 2018 17:15
Тільки то не вівчарка. Пес ні на кого не кидався. Ніхто не робив зауваження... І то було не у Центральному парку... А так все правильно)
Иван Показати IP 11 Лютого 2018 14:30
Самооборона? Чем были вооружены нападавшие?
Так нада до Иван Показати IP 11 Лютого 2018 17:16
А вони мали бути озброєні??? КК 2. Кожна особа має право на необхідну оборону незалежно від можливості уникнути суспільно небезпечного посягання або звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади. 5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.
Иван до Так нада Показати IP 12 Лютого 2018 05:53
Так много текста в свою мысль закладываешь. Ты бы ещё УК нам тут процетировал бы, а то мы тут все безграмотные, непонятливые
Нейтральний Показати IP 11 Лютого 2018 14:43
Спочатку потрібно розібратися що насправді сталось, просто так ніхто з ножем кидатися не буде, просто зробили акцент що це був патрульний, а хто такі і як вела себе друга сторона конфлікту ні слова, можливо в нього теж є серйозні травми, але нікого це не цікавить більшість просто хоче затравити бо це ж патрульний. Пораненому здоров'я!
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2018 15:15
Якщо все було саме так як описано у статті,то поліцейський (поза роботою) поступив правильно що захищав себе і своє життя.З бидлом так і треба поступати.
Віктор Показати IP 11 Лютого 2018 16:38
За грати того різника!!!
Анонім Показати IP 11 Лютого 2018 16:44
Тільки ГОПНИКИ гуляють з ножем -на всякий випадок.
Вуйко Показати IP 11 Лютого 2018 17:12
Совецкие люди,в булочную и в парк с ножем и собакой на такси не ездили...
отак Показати IP 11 Лютого 2018 18:30
живу на Київському майдані. я - жінка, і мені в голову не прийде наодинці гуляти парком. навпроти господарського суду починаються веселощі. там бетонний парапет, на якому люблять пихнути, бухнути, покохатись... а на стежинці, що пролягає вздовж конюшні і минає зоопарк - взагалі дива відбуваються. чому з'їлись на чоловіка, в котрого не забракло волі зробити зауваження випивохам? ану згадаймо нещодавні звістки про вандалізм: скинуті у водойму лавки, потрощені смітники. вигул пса не заборонений, якщо екскременти прибираються або тварина не гидить в рекреаційній зоні, на алеях. зауважте, молодик викликав швидку та наряд. папірєднічки б сховались в жито.
Газда Показати IP 11 Лютого 2018 18:35
Якщо це правда, патрульному—хвала. Порядок має бути, методи, це другорядне.
Мєнт Показати IP 11 Лютого 2018 18:56
Якби там не було,прокуратура розбереться. Але полісмен,повинен був оцінити ситуацію і можливі наслідки конфлікту. Не зробивши це професійно,призвело до того що сталося. Це добре,що людина залишилася жива,але ножем оборонятися від неозброєних,коли сам покликав,це низько не тільки полісмену,ай настоящому мужчині.
отак до Мєнт Показати IP 11 Лютого 2018 19:33
не можна достовірно знати, що у відповідь на зауваження, тебе почнуть лупцювати. нагадую: чоловіки розпивали алкогольні напої у громадському місці - на лавці. ВЧИТАЙТЕСЬ: особи на зауваження не відреагували та почали агресивно поводитись. Потому вони почали шарпанину з інспектором і стали наносити йому удари. Останній, захищаючись, наніс одному з нападників удар розкладним ножем. Тим часом, нападники почали тікати в напрямку проспекту Волі. Помітивш на одному з них сліди від крові, інспектор наздогнав чоловіків і викликав швидку та поліцію.
Иван до отак Показати IP 12 Лютого 2018 05:57
Какой он инспектор? У него на лбу было написано или его собака проинформировала пьяных про должность хозяина?
отак до Иван Показати IP 12 Лютого 2018 09:57
ви неуважно ознайомились і зі статею, і з моїм коментарем.
Психіатр Показати IP 11 Лютого 2018 21:34
Шось не так із нашими патрульними. 50% некомплект - це вирок бородатому керівнику. ДТП із смертельними наслідками з вини поліцейських - два випадки за останній час! Якісь вони неадеквати. І чим далі - тим це яскравіше! Понабирали бородатих, татуйованих, тупоголових - ось вам і результат!
Гость Показати IP 12 Лютого 2018 08:24
Никогда не верь ментам. Никогда.
Петручіо Показати IP 13 Лютого 2018 15:44
Поспілкувався в мордокнизі з захисниками цього поліцая (колегами та членами самооборони) ...то капець, вони зовсім не хочуть чути інші точки зору, тим більше спробувати зрозуміти. Є тільки їхня - єдина правильна. На зауваження реагують лайкою та агресією. Вивіску поміняли, неадеквати лишилися.
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2018 17:29
Ще мало отримав. Розвелось вже тих аватарів... А патрульному респект за його вчинок!!!
orbitkin Показати IP 15 Серпня 2018 00:42
міліцію змінили на поліцію...а під*ри з беркутовськими замашками залишились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus