USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поліція прокоментувала напад на луцького патрульного у парку

10 Лютого 2018 23:56
У патрульній поліції Волині прокоментували нанесення ножового поранення поліцейським у луцькому парку.

10 лютого близько 20 години на службу 102 було повідомлено про нанесення тілесного ушкодження громадянину.

За попередньою інформацією, інспектор УПП у Волинській області, перебуваючи поза службою (на вихідному) та вигулюючи собаку в Центральному парку, зробив зауваження 2 чоловікам, які розпивали спиртне в громадському місці на лавці.

Однак особи на зауваження не відреагували та почали агресивно поводитись. Потому вони почали шарпанину з інспектором і стали наносити йому удари.

Останній, захищаючись, наніс одному з нападників удар розкладним ножем.

Тим часом, нападники почали тікати в напрямку проспекту Волі. Помітивши на одному з них сліди від крові, інспектор наздогнав чоловіків і викликав швидку та поліцію.

Одного з молодиків у результаті шпиталізували до міської лікарні. Інспектор також звернувся до медичного закладу.

На місці події працює слідчо-оперативна група, повідомлено управління внутрішньої безпеки та прокуратуру. Деталі встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
User Показати IP 11 Лютого 2018 04:32
Н-да. Зараз до поліції ставлення, як до непотребу. Чи може хтось уявити, що "старого" поліцейського якісь ханигі ножем би вдарили? Та колишній мент тільки за один косий погляд в його сторону нирки дубіналом "відмассажував" би так, що в реанімації би не відкачали. І сказав би, що так і було. Вкотре переконуюся, що із нашими людьми гуманно поводитися не можна. Вони як собака, яка боїться тільки палку. А коли палка зникає, то вона починає скаженіти і показувати зуби, бо бачить що покарання не буде.
ГИ до User Показати IP 11 Лютого 2018 09:53
ти не вмієш читати? поліцейський вдарив ножем, а не його. і від коли це старі менти носили з собою дубінки в вихідний день, вигулюючи собаку?
хехъ до User Показати IP 11 Лютого 2018 09:54
по совдепии тоскуешь коммуняка?
Адекват до User Показати IP 11 Лютого 2018 11:50
Старий мент навіть зауваження не зробив би, бо сц*кун і не при виконанні. На місці поліцейського міг бути будь хто з вас, але більшість зробила б, як старий мент. Нафіг проблеми. От непрофесійний підхід у поліціянта, це да. Без форми, проти групи алкашні, використання ножа та ще в нирку. Хоч швидку викликав. А про 112, приїде патруль до алкашні в парку? Отож
987 до Адекват Показати IP 12 Лютого 2018 10:27
В чому заключається героїзм, що він "херой" не оцінив обстановки, зробив зауваження за розпивання алкоголю і пішов з ножем один на двох п'яних оленів, якщо такий правильний то ла&но з під своєї собачки яке вона нагадила у парку зібрав у мішечок??? Він був би героєм коли б викликав колег по роботі, а не пікою розмахував, чого їх тільки вчили в цій поліції...
987 до User Показати IP 12 Лютого 2018 10:14
Колись за таке в міліції зразу відсторонили від посади з подальшим звільненням начальника та заступника по роботі з особовим складом, а мент би сидів в камері (козі) відділу, а тепер стріляють, ріжуть, наносять фізичні травми без нагальної потреби, про пошкоджене державне майно я взагалі мовчу і це все нормально!!! Але що там хотіти який начальник такі і підлеглі, помийте цього шефа копів, побрийте татуїровки виведіть, навчіть елементарної етики і нехай не грає ручний більярд хоча б коли його фотографують для новин, а то гидко дивитися на слугу закону. P.S. Все дуже просто "безнаказаність" породжує "безпредел". Ми не доторканні тому, що ми нові патрульні поліцейські, ми нова реформа. ГАНЬБА ДЕРЖАВИ...
упс Показати IP 11 Лютого 2018 05:20
В темноті?в парку?з ножем?стара привичка з гражданки?підзаробляє?...
Ссд Показати IP 11 Лютого 2018 07:56
Наша полiцiя нсбереже!!!авакiвска психокоманда!!!у психолога iх треба провiряти
Чудаки Показати IP 11 Лютого 2018 08:47
І копчик більше не копчик. Якщо не засудять - піде назад торговим працювати.
я Показати IP 11 Лютого 2018 08:49
Правильно поступив...
Стасік Показати IP 11 Лютого 2018 09:57
почему вступил с пьяными в перепалку? Не вызвал патрульных, потому что знал - его не поймут сослуживцы?
А Показати IP 11 Лютого 2018 10:07
Та правильно зробив!! От коли б когось з перехожих та п'янь зачепила й підрізала чи пограбувала,то кричали б "де наша поліція?" Люди добрі,ви самі вже не знаєте чого хочите і що вам краще!Майте повагу один до одного і до суспільства в цілому,будьте Людьми і не буде ось таких прикрих випадків!!!!
Григорій до А Показати IP 11 Лютого 2018 11:34
Так звана як ти кажеш "п'янь" пила собі пиво, нікого не чіпаючи, а "мирний" мусорок з ножичком та обрізком труби вийшов на прогулянку в цивільному і як гопник підрізав громадянина України.
987 до А Показати IP 12 Лютого 2018 10:49
По вашому потрібно всіх алкашів на ніж садити, судячи з попередньої статі відомо, що саме коп зробив зауваження першим значить він спричинив конфлікт, а потрібно було всього лиш викликати колег по роботі і зачитати в стороні до їх прибуття, контролюючи зі сторони їх поведінку, а в результаті що... Недолуга реформа.
Адвокат Показати IP 11 Лютого 2018 10:07
1)нормальна людина не бере з собою ножа ідучи гуляти з собакою по парку! 2)-"поліціянт" перший спровокував конфлікт почавши словесну перепалку! 3)-вони були без зброї , неправомірно використав холодну зброю яка не є засобом самооборони! 4)побачивши дрібне адміністративне правопорушення бувши правоохоронцем в першу чергу йому потрібно було повідомити колегам!" 5)-"помітивши сліди крові" інспектор наздогнав чоловіків і викликав швидку та поліцію, Хі Хі , надіюсь він не заді вдарив людину ножем у нирку? ""Поліціянти" не знають? якщо вдарити людину ножем з неї піде кров? :прокоментували дії, його також безголові колеги!!!
Таня Строцюк до Адвокат Показати IP 11 Лютого 2018 10:23
Приймемо прочитати розумні слова! Мусор вчинив як мусор
Тесла до Адвокат Показати IP 11 Лютого 2018 10:57
А де сказано, що в поліцейського була холодна зброя (туристичний ніж не являється такою)?
Григорій до Тесла Показати IP 11 Лютого 2018 11:36
Тобто ти уже знаєш що "туристичним " ножиком можна і по ниркам і по горлу..
Шкуряк Зоряк до Адвокат Показати IP 11 Лютого 2018 11:00
Ще треба уточнити, якої породи цуцика прогулював правоохоронець? Може бійцівського монстра якого?
Адекват до Адвокат Показати IP 11 Лютого 2018 11:57
Адвокат, нормальна людина бере газовий балончик, або ви не буваете в парках вечорами. Поліціянт зробив зауваження. Ніж скоріш за все кишеньковий і не є ХЗ. " Вони були без зброї" Хі-хі.
Саньок до Адвокат Показати IP 11 Лютого 2018 13:00
Нормальна людина завжди носить з собою те що хоче, що не забороняє закон. Носити ніж закон не забороняє. Чи ніж ХЗ може сказати тільки експертиза а до того він може бути "конструктивно схожим" до хз. Ніж може бути засобом самооборони але які наслідки це несе це вже інше питання. Поліціянт не спровокував а зробив те що мав зробити.
Джон Показати IP 11 Лютого 2018 11:13
Зробив правильно... і не дай Боже прокуратура чи МВС його виженуть чи зацькують, буде всім вам дуже зле, відразу тоді готуйтесь до жорстких акцій як мінімум під вашими стінами...а може і в середині. Поліцейський правий .і в маршрутках, на вокзалах області, парки...це просто жах, його ніколи стільки не було... я з своїми активістами - однодумцями, атовцями тупо зачиситили дитячий майданчик і під'їзд від тих п'яноти різної... і все порядок, більше не ходять. Визивали і поліцію перед тим та як каже наш юрист немає у них прав та закону зараз на них, от і боремось самостійно. Поліцейський молодець
Григорій до Джон Показати IP 11 Лютого 2018 11:41
Засумувало б*дло за нагайкою по спині чи ножичком у нирці...щож рано чи пізно от такий "правоохоронець" тебе чи твоїх рідних і штрикне за те, що буцімто п'яний чи йому так здасться..
ввв до Джон Показати IP 11 Лютого 2018 12:35
Поліцейський не те що не правий , а він можливо ЗЛОЧИНЕЦЬ !!! Читайте ст.15 прим.,там все чітко регламентується застосування зброї та засобів фіз.впливу.До речі ,застосувння ножа не передбачене.По-друге ,якщо 2 порушники напали на поліцейського: ". Потому вони почали шарпанину з інспектором і стали наносити йому удари", то чи був час у поліцейського на те щоб дістати з кишені ніж,відкрити нього ??? В такій ситуації поліцейський не мав би на це часу, бо змушений був би захищатися руками від ударів,та й порушники заблокували б йому руки побачивши , що він намагається щось дістати з кишені і тим більше не допустили б того , щоб поліцейський відкрив вже дістаний ніж.Слідуюче.Чому в матеріалі не вказано в яку частину тіла зроблений удар ножем ? Від характеру нанесення удару можна встановити хронологію події.Ось одна з версій.Два громадянини розпивали по пляшці пива на лавочці в парку.Нікого не чіпали,нецензурно не виражалися,зовнішнім виглядом не ображали честь та гідність людини.Доречі,так відпочивають чи мало українців.Не кожен зараз має змогу відпочити в барі.Так, формально, вони порушники:розпиття спиртних напоїв в громадському місці.АЛЕ це не дає право поліцаям різати таких людей !!! Допущу , що правоохоронець зробив зауваження.Слово , за слово почалася шарпанина.Скоріше за все поліцейський отримав "на горіхи" після чого , дістав з кармана ніж догнав своїх кривдників та й наніс удар ножем вже після закінчення конфлікту. ПОМСТИВСЯ , а це ЗЛОЧИН.Будь ласка заперечте мою версію, виходячи із повідомлення цього журналустського матеріалу.
123 до ввв Показати IP 12 Лютого 2018 11:35
Ст. 15 прім це ЗУ "Про міліцію", хоча в ЗУ "Про поліція" пише все те саме. Ментів колись ці статті а саме з 12 по 15 прім заставляли знати як молитву "Отче Наш" того і такого безладу не було, а новим копам пофіг закони, вони самі собі закон, контролюються інстинктами як тварини...
до джона до Джон Показати IP 11 Лютого 2018 13:00
мого знайомого за подібну ситуацію посадили на 12 років а ти кажеш недай боже його виженуть з роботи !!?! Конституція одна для всіх він був не при виконанні а значить ТЮРЬМА нам такого мусора не потрібно він повинен був визвати 102 а не влаштовувати криваву різанину.
Anonymous до до джона Показати IP 11 Лютого 2018 22:30
101, 103 і 104. Знайомого посадили безпредельні менти, ну або він того... напав а не оборонявся.
777 до Джон Показати IP 12 Лютого 2018 11:15
А якщо потерпілий загнеться від цього туристичного ножика, де мітингувати будете під лікарнею чи моргом. Зі сторони патрульного чітке порушення закону та наказів МВС (міністерства внутрішніх справ), оскільки він був не при виконанні. Читайте закони. Хай краще злочинців ловлять, а ви їм допомагай те, а то тільки вмієте кричати, ще не накричалися. Розвалити легко, а побудувати назад дуже тяжко. Але що там говорити у вашому стаді половина шахраїв та злодіїв...
лучше старєнькій тт Показати IP 11 Лютого 2018 12:01
піду на базар, куплю добрячого ножа. Буду носити для самооборони. На ремені щоб бачили всі. Собаку тоже мабуть прийдеться купити.
Працівник 90х!!! Показати IP 11 Лютого 2018 12:24
Для тих хто не в курсі, розкладний ніж не являється ХОЛОДНОЮ ЗБРОЄЮ. І на рахунок визвати наряд поліції, Ви, які даєте такі поради мабуть самі не попадали в такі ситуації коли після зауваження п"яній компанії іде моментальна агресія, хотів би я побачити Вас як би Ви змогли викликати наряд коли Вас лупцюють. А на рахунок обливання брудом нової поліції задайтесь кожен собі питанням, що конкретно кожен з Вас зробив для того щоб допомогти цим молодим хлопцям та дівчатам навести порядки в місті. Тыльки й вмієте що всіх і вся брудом поливати.
777 до Працівник 90х!!! Показати IP 12 Лютого 2018 11:21
Ми платимо податки, цього вам мало, працюйте згідно Закону... Як кажуть будьте трішки простішими і до вас потягнуться люди... А забув, алкашів у тюрму...
No1 до Працівник 90х!!! Показати IP 12 Лютого 2018 15:20
Уточнення: ніж із лезом довжиною до 90мм не вважається холодною зброєю. Довший - так.
Сергій Показати IP 11 Лютого 2018 21:20
Якби був простий громадянин то порушили б кримінальну справу і посадили б.
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2018 22:43
Все він правильно зробив. Молодець. Норм поліцейський.
лучанин Показати IP 11 Лютого 2018 23:24
З усьго прочитаного роблю висновок,Не хочеш неприємностей не чіпай пяниць,нехай собі випивають.Головне щоб нікого не чіпали.Чому всі думають що вони могли приставати до когось з перехожих.Сидять відпочивають,це коли видно що вони ламають лавки топлять смітники у воді нищать природу,тоді потрібно викликати відповідні органи,яким ми з вами платим зарплатню у вигляді подлатків.Кожен повинен займатись своєю справою.Якого хрена мент вигулює свою собаку там де гуляють люди з дітьми.Чому несказано якої породи собака чи вона була у наморднику.Не зажищайте мента.Мент є мент.Навіщо він носить з собою ніж Значить він боїться помсти від людей яких скривдив.Я наприклад ножа не ношу,І багато хто з Вас теж в кишені не носить ножі.А раз боїшся людей.міняй роботу або роби так щоб тебе поважали оточуючі і нікому в голову не прийшло навіть піднімати очі в твою сторону.
777 до лучанин Показати IP 12 Лютого 2018 11:26
Ні просто зателефонуйте на 102 в поліцію, не потрібно брати на себе ініціативу, вони за це гроші отримують з наших податків. І ніякому разі хай би ти яким не був суперменом, не потрібно одному геройствувати навіть проти двох алкашів....
волиняка Показати IP 12 Лютого 2018 15:36
Читаю коментарі і "офігеваю" - десятиліття толерантності і т.з. гуманізації освіти пішли на користь, направду браво заколотникам та імплементаторам основ етики в суспільстві))) ! Як суддя стріляє в детективів НАБУ то то нічого а як поліцай ризикуючи своїм здоров'ям рятує нас від пороків суспільства то погано))) Донедавна українці перестали бути тєрпилами як при совку, а вже сьогодні загнали себе в гидке болото демократичної всетерпимості - "типу ми ж гречкосії кричатиме укрвата, а патріотизм то зобов'язання мовчати і терпіти якщо щось коїться проти твого, проти тебе, проти твоїх близьких...". Дозвольте і я висловлю свою думку, в супереч тому, що вона є правельною, я ніскільки не претендую на те, щоб назвати всіх інших неправими а їх точки зору хибними, аж ніяк. Насамперед - все те що є в парку, в центрі і на окраїні нашого міста для людей - це НАШЕ, себто - народне, воно не придбалося ні ****овлевими ні ***чиками ані бидлотям яке то все руйнує, нищить, краде, псує, малює своїми екскрементами (вибачте бо для іншого воно потвора не створене), тут в рекреаціях, парках і куточках має бути все для росту, розвитку і нормального відпочинку адекватного соціуму а натомість тут на лавочках культурненько "атдихають" нармальні пацане, або якихось два бидлана, припустимо шо я коп і проходжу повз таку смердоту і просікаю що замість молодої мамочки з малям там бидлують і смітять алкаші - дати словесних втиконів - ОБОВ'ЯЗОК КОЖНОГО! От коп і дав, бидло подумало шо безсметрне (а швидше всього з ножом чи трояндочкою взялося вчити "нахала" і зав'язалась потасовка. Дуель два на одного коп оцінив правильно "ліпше най дванадцять судять аніж шестеро понесуть" дістав ножа та вчинив самозахист, бидло на лікарняній койці за кілька годин на все життя запам'ятало шо не можна так поводитися (школа і мама бач не пояснили - життя всіх вчить) а могло бути гірше - смерть копа або ще гірший перебіг історії - припустим інциденту не сталося і бидлюки щасливо добухали до півночі а там "глєді парочка нарісувалась" напали з битими пляшками на хлопця з дівчиною, котрі романтично прогулювались парком вдвох і от якраз в хлопа не було того страшного для хоплофобів слова НОЖА)))). Результат - труп хлопця + замордована дівчина і тоді вже можна кликати поліцію констатувати факт. Бидло довольне (повторить ще так)... ЗАНАВЄС... Чомусь сьогодні хочеться щоб більшість соціуму повчилось на прикладі нашої суворої буденності - війна в країні... Жоден з учасників АТО вам не скаже що мати особисту зброю то погано, ба навіть більше наш предок перш за все був захисником незалежно від заняття, а сьогодні ти носиш ніж - "та ти притягуєш проблеми", відповідь - не смішіть краще спробуйтепроаргументувати чому я його не повинен носити? Бо ляльководи воліють бачити мій труп ане ініціативу? ))) Сьогодні народ проляканий до останнього, ініціативи нема, дрібний кримінал росте і ніхто за вас не вступиться навіть якщо ви в оточенні людей піддаєтеся нападу))) Тому я просто від щирого серця хочу подякувати копу за виконану роботу, (трохи в стилі дикого заходу але як нічого не допомагає), і побажати поліцейському знайти нормального адвоката шоб той спас його від процвітаючих на україні вже більш ніж 25 років совкових законів, шо ймуть намір "посадить а патом разбіратса", а от буянам від щирого серця побажаю лікарняну койку і нари пухом))) ЗАНАВЄС
Реаліст до волиняка Показати IP 12 Лютого 2018 23:54
Вам тільки детективи та романи писати в американському стилі про дикий захід, по іншому назву листок маразму. Злочинність росте через цих клоунів копів, які нічого толком не роблять тільки і вміють алкашів ганяти по парку та автівки паркувати, а розбої в місті пограбування, крадіжки хто має розкривати Ви чи Я, коли він навіть не знає як правильно діяти в даній ситуації яка склалась. Зробили реформу, а толку нуль, стало гірше ніж було і це не тільки моя думка згідно прочитаних коментарів. Хочете щось змінити в країні, почніть із себе, закон має бути один для всіх.
сотона Показати IP 12 Лютого 2018 16:29
Му?ачьйо, яке гонить на поліцейського, спочатку поцікавтесь, шо це за людина, пі?араси. Чи ви це пишете з окопу, в якому ще недавно цей хлопака захищав і вас в тому числі. Правильно все зробив
777 до волиняка до сотона Показати IP 12 Лютого 2018 23:36
Що ви мелете, окопи, занавєс (щиро по Українській, а ще про совки пишете), ножі короткі довгі, - яка різниця, чоловік порушив закон, наніс тілесні ушкодження, за це повинен відповісти згідно чинному Законодавства і не важливо чи ти депутат, поліцейський, атошник, активіст чи простий громадянин, оце справжня демократія... Хватить брудом поливати один - одного, коли ми навчимося в проблемах, які створили шукати хоча б трішки своєї вини, а не звинувачувати весь світ у своїх проблемах і побачите зразу жити стане легше і краще...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus