USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі силовики - в облозі рівненських селян

20 Січня 2014 15:05
Сотні селян взяли в облогу волинських силовиків у селищі Степань на Рівненщині. Місцеві активісти перекрили дорогу аби зупинити проїзд семи одиниць транспорту, який вже кілька разів намагається виїхати до Києва, - повідомляє -«ЧаРівне».

До цього силовиків кілька годин тримали заблокованими у Сарнах. Вже звідти правохоронці рушили на трасу Сарни-Рівне, якою через Степань намагались виїхати до Березного, звідти до Корця, а далі вже на Київ.

Наразі транспорт разом з силовиками и стоїть у Степані заблокований з обох сторін. З вікон автобусів міліціянти фотографують активістів.

Між мешканцями селища та правохоронцями відбулась сутичка.Є інформація, що одна з жінок отримала невеликі травми від кийка.

Натомість начальник міліції громадської безпеки Рівного Олег Берест запевняє, що він лише намагається вивести волинських правохоронців з Рівненської області назад до Луцька. Люди йому не вірять і продовжують блокувати автобуси.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Оля Показати IP 20 Січня 2014 15:13
А де керівництво міліції? Чому своїх не визволяють? А потім хочуть, щоб підлеглі прикази виконували? Так не робиться пане Терещук! Ви там повинні бути і по закону діяти і хлопців визволяти!!!
волинь Показати IP 20 Січня 2014 15:14
молодці . дякуємо за допомогу.
маха Показати IP 20 Січня 2014 15:16
волинські беркутівці самі не хочуть іхати на київ . всім розповідають про свій маршрут.
луцьк Показати IP 20 Січня 2014 15:53
Молодці! Щира повага і вдячність селянам, які так здорово захищають українців, які борються за нас на Майдані!
Лучанин до луцьк Показати IP 20 Січня 2014 17:53
Хто ж за тебе бореться? З тобою борються, а не за тебе!!! Ті дії які відбуваються в Києві обов'язково мають бути і будуть покарані згідно діючих законів. Такі самі закони діють в усьому світі. Ваші ідоли кличуть вас на майдан, аби вас більше було покарано, і не дай Боже, знищено. Саме цього і домагаються. Дуже не зрозуміла реакція міліції. Як це селяни можуть блокувати спецпідрозділ? Що ж це за міліція така, що її можуть блокувати? Да в любій іншій поважаючій себе державі ці селяни би вже давно по обидві сторони дороги б пачками лежали. А заради чого люди допомагають деспозиції робити той державний переворот? Сантехнік не хоче ремонтувати сантехніку, електрику краще напитися, двірник замість того щоб мести двір сам стоїть та плює лушпиння, водію маршрутки ліньки зупинитися та підібрати пасажира, а це ж його заробіток, лікар не хоче думати щоб поставити діагноз, вчитель не хоче вчити, міліція не хоче виконувати накази тощо. Кожен хоче щоб хтось щось зробив за нього і ще й гроші щоб за це йому заплатили. В нас по факту вже відсутні ознаки державності. Ще трохи такого протистояння і залишитеся ви всі без країни. Отоді точно будете молодці!
Чарівник Смарагдовог до Лучанин Показати IP 20 Січня 2014 23:26
Селяни можуть все!!! В нас по факту скоро повна анархія (тобто відсутність централізованої влади) буде (та уже і є). А Ви про проблеми сантехніків і лушпиння. Соромно, товаришу. Коли КИЇВ у вогні перемогти може лише одна сторона, і це не припущення - аксіома.Час обирати на чиїй стороні і не лити воду..
Ірина до луцьк Показати IP 20 Січня 2014 18:02
Щиро дякуємо селянам за допомогу. Якби так всі робили, наші хлопці були б вдома, а не в Києві.
иван Показати IP 20 Січня 2014 18:15
ти знаеш олю так вси думають ? а де ? а нема ? и шо дальше ?
Анонім Показати IP 20 Січня 2014 18:23
в Київі американьці роблять переворот,а західні запроданьці їх підтримують,як свого часу гітлера,тількі що приніс гітлер в Україну відомо,що принесли американьці в ЮгославіюіЛівію теж відомо,ви хто їх підтримує хочете крові,хочете ховати рідних?хочете щоб вас бомбили?жінок насилували як вЛівії?вам набрид спокій?хочете в війну погратися,запевняю вас це не як в кіно,коли на вулиці застрелять вашу матір вам буде не до піщання про європейські цінності,це вже небеспечно-те що виробляють оппозіціонери в Київі,за це їх треба судити і вони це розуміють і ще більше розпалюють вогонь,ви думаєте вони за вас ,ні вони за бакси,а ви для них пкі що інструмент,а треба буде з вас зроблять гарматне мясо,розкрийте нарешті очі,бо буде пізно.
Чарівник Смарагдовог до Анонім Показати IP 20 Січня 2014 23:29
Коли до Вас вночі постукають і повезуть в концтабір за політичні переконання, чи наклеп, чи за дивний нікнейм - ви розкриєте очі, але буде пізно!
Петрович Показати IP 18 Лютого 2014 20:43
А луцьким баригам слабо було тормознути лягавих, за грошики лиж думають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus