USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі даішники просять допомогти у розшуку водія-вбивці

12 Січня 2009 13:26
За минулий тиждень на Волині трапилося 6 дорожньо-транспортних пригод, у яких двоє людей загинуло, а 6-ро травмовано. Про це 12 січня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням УДАІ УМВС у Волинській області, із цих 6-ти ДТП 4 сталося за участю пішоходів, у яких один із них загинув. Окрім того, зареєстровано наїзд на гужовий транспорт, у якому тяжко травмувалися дві жінки, і зіткнення автомобіля з автобусом, у якому загинула жінка-водій.
 
Щодо останнього, то на Ратнівщині о 23.25 на автодорозі поблизу села Видраниця 26-річна жителька Ковеля, керуючи автомобілем «Ауді-100» скоїла зіткнення з рейсовим автобусом «Ікарус». У результаті ДТП жінка отримала смертельну травму і померла на місці пригоди.
 
Також за тиждень зареєстровано одне незаконне заволодіння транспортним засобом. У перший день Різдва, у період часу з 19.00 по 22.00  від будинку в селі Волиця Іваничівського району викрали автомобіль «ВАЗ-2101».
 
Стосовно ДПТ, про яку уже повідомляли «ВН» – наїзду на пішохода, яка померла від отрималих травм – то Державтоінспекція міста Луцька просить учасників дорожнього руху та громадян, які можуть надати будь-яку інформацію, що має відношення до цієї аварії, зателефонувати у чергову частину УДАІ УМВС за номером 8 (03322) 4-02-05. Анонімність та винагороду правоохоронці гарантують.
 
Наразі уже встановлено, що у скоєнні цієї ДТП підозрюються автомобілі білого кольору таких марок: CITROEN JUMPER, PEUGEOT EXPERT і FIAT SCUDO.
 
Довідково:
 
9 січня о 17.50 у місті Луцьку по вулиці Мамсурова стався наїзд на пішохода. При виїзді на місце ДТП слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля, особа якого встановлюється, здійснив наїзд на пішохода – 58-річну лучанку. Її виявили  на узбіччі по вулиці Мамсурова (дн вона проживала) в напрямку вулиці Боженка. У результаті наїзду жінка отримала тілесні ушкодження: політравму, перелом лівого плеча. Її госпіталізували в відділення реанімації Луцької ЦМКЛ, де, не приходячи до свідомості, лучанка померла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus