USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі студенти побили і пограбували громадянина США

15 Січня 2010 08:55
Уночі близько третьої години на проспекту Волі в Луцьку двоє молодиків напідпитку напали на літнього громадянина Сполучених Штатів, який приїхав на Волинь у службових справах. Невідомі відкрито відібрали в іноземця 800 доларів і паспорт.
Грабіжники - 19-річний Анатолій та 20-річний Володимир - запримітили американця напередодні в одному з барів міста. 57-річний Бернард веселився з компанією. Зловмисники, які, до речі, є студентами місцевих вишів, одразу помітили щедрість іноземця. Той вгощав усіх випивкою.
 
Довго не думаючи, студенти вирішили пограбувати американця. Коли Бернард залишав бар, то хлопці непомітно пішли за ним. У темному провулку напали на жертву, побили та відібрали гроші.
«Завдяки оперативності правоохоронців, злочин розкрито по гарячих слідах, зловмисників затримано», - каже помічник начальника Луцького міськвідділу міліції Олег Плазовський.
На допиті затримані пожалкували про вчинене. Розповіли, що раніше ніколи не мали проблеми із законом. Кажуть, що винувата горілка. Їм загрожує до 8-13 років тюрми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 15 Січня 2010 11:53
а шо робив америкоша серед ночі?..полунички халявної шукав?...правельно зробили пацани,шоб меншевсяких педофілів шастали по країні...
Заноза Показати IP 15 Січня 2010 17:16
До Дідо. Ви дійсно вважаєте, що те, що "пацани" серед ночі грабують літніх людей правильно? Втім, ви ж Дідо, вам про педофілію і полуничку відомо очевидно більше.
Vigilante Показати IP 20 Січня 2010 20:26
Правильно, хай бидло попарить нари пару років і подумає. А то дійсно ввечері вже страшно на вулицю виходити, щоб на гоп-стоп не нарватися. І ми ще в Еуропу хочемо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus