USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцького самооборонівця затримали з трофеєм із зони АТО

1 Серпня 2014 13:14
Працівники ДАІ у Ковелі, під час нагляду за дорожнім рухом, на перехресті вулиць Брестська-Ватутіна, помітили трьох чоловіків у камуфляжному одязі. Ці люди поводили себе досить агресивно і підозріло. У одного з них знаходився білий мішок, в якому був предмет, схожий на рушницю, повідомили у прес-службі УДАІ УМВС в області.

Підійшовши до чоловіків, інспектори відрекомендувалися та попросили пред’явити документи і показати предмет, який знаходився в мішку. Один із чоловіків, 33-річний лучанин, показав посвідчення «Самооброни Волині». Саме йому, як пізніше з’ясувалося, належить одноствольна гладкоствольна мисливська рушниця. Як розповів чоловік, зброю він привіз із зони АТО зі сходу України, в якості трофея.

Державтоінспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Ковельського МВ для вилучення зброї. Два товариша порушника теж приїхали із зони АТО. Ними виявилися 35-річний та 36-річний ковельчани.

Вилучена рушниця марки «ІЖ-17» складалася із двох різних частин.

Не варто залишати собі на згадку такі «трофеї». Всі повинні дотримуватися Законів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрей Воронов Показати IP 1 Серпня 2014 13:20
«Посвідчення Самооборони Волині» можна використати тільки як бумажку в туалет, так як згідно чинного законодавства, документами, що посвідчують особу являються: паспорт громадянина України або довідка про його тимчасову відсутність, закордонний паспорт громадянина України, водійське посвідчення, дипломатичний паспорт, паспорт моряка та війсковий квиток, все решта бумажки
петя Показати IP 1 Серпня 2014 13:44
молодці
888 Показати IP 1 Серпня 2014 15:33
...и цє тількі початок......Скільки зброї ще навезуть...???
Кольт до 888 Показати IP 1 Серпня 2014 20:45
Я за легалізацію зброї в Україні. Бог створив всіх різними, а полковник Кольт зробив усіх рівними.
))) до Кольт Показати IP 2 Серпня 2014 01:35
вы отличаете легальное зарегистрированное оружие и кучу скоммуниздженного, нелегального?
Церковна миша Показати IP 1 Серпня 2014 21:34
Шановні журналісти. Не можна зупинятись напівдорозі. Якщо проводите журналістське розслідування, то доведіть справу до кінця. А саме, напишіть, будь-ласка, чи притягнуто цих людей до кримінальної відповідальності за переховування незареєстрованої зброї?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus