USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому міськвідділу повідомили про його замінування. Гoре-жартівника знайдено

13 Серпня 2008 14:50
Вчора, 12 серпня о 09:30 невідомий громадянин, проходячи біля парадного входу Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області, поставив поблизу однієї з лавок скриньку, зовні схожу на металеву, й повідомив усім там присутнім, що це вибухівка і приміщення заміновано. Після цього він побіг по вулиці Грибоєдова у напрямку пожежної частини №3, – повідомляють «Волинські Новини».
Про цей факт постовий негайно повідомив керівництво міського відділу, після чого з установи були евакуйовані всі працівники та відвідувачі, а на місце події відразу прибули працівники вибухотехнічної служби НДЕКЦ при УМВС. За повідомленням помічника начальника Луцького МВ УМВС зі зв’язків із громадськістю Олег Плазовського, рух на вулиці перекрили, виставили оточення та вжили всіх необхідних заходів безпеки. Цей предмет, згідно з інструкцією, знешкодили, однак через інцидент робота організації була паралізована, оскільки 180 працівників і 20 цивільних осіб дві години перебували на вулиці.
У той час, коли в приміщенні проводилась евакуація, правоохоронці оперативно спрацювали і затримали підозрюваного. Ним виявився 37-річний лучанин, який уже попадав в поле зору міліціонерів, оскільки проти нього порушена кримінальна справа по факту хуліганства.
Затриманий так і не зміг пояснити, що його спонукало до такого вчинку, але повідомив, що до працівників міліції у нього особисто ніяких претензій немає. Також він стверджує, що бомби у скриньці не було, там лежали його особисті речі та цигарки.
 Наразі лучанин затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). «Жартівнику» загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus