USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких далеокобійників пограбувала «банда десятьох». ВІДЕО

18 Серпня 2010 18:25
На двох далекобійників, які щойно повернулися з рейсу, напало десять молодиків, побили та пограбували їх.
Про це 18 серпня повідомив телеканал НТН.
Напарники-далекобійники Володимир та Андрій відвідали один з пивбарів Луцька, й коли розходилися, зчепилися з іншими двома відвідувачами закладу.
Як розповів старший оперуповноважений Луцького МВ міліції Петро Яремчук, якийсь хлопець штовхнув 42-річного Володимира плечем. «Той зробив йому зауваження, каже: «Молодий чоловіче, вам дороги мало? Що, не можете пройти нормально?» А цей повертається: «Що ти сказав?..» Почалася бійка», - розповів Яремчук.

Проте шарпанина у справжню бійку не переросла. Після порції лайливих слів компанії розійшлися. Та хлопці покликали на підмогу ще вісьмох, наздогнали водіїв у темному провулку, і стали бити.
Найбільше перепало Володимирові. Оперуповноважений Петро Яремчук розповів, що йому вибили шість зубів, перламали носа.
Сам Володимир розповідає, що його били не менше чотирьох чоловіків. «Я вже впав, але почув, що витягли з кишені телефон, гроші», - додав він.
Саме через украдені телефон і гроші злочин, що був бешкетом, тепер кваліфіковано як розбійний напад.
Десятьох його ініціаторів міліція затримала наступного дня. Згодом дев'ятьох відпустила під зобов’язання, одного - до з'ясування обставин інциденту тримає в ізоляторі тимчасового тримання.. Його звати Ігор, і саме він забрав у Володимира 760 гривень і телефон.
Ігор каже, що телефон взяв «автоматично, по дурості».
Цікаво, що цей чоловік, який пограбував далекобійника лише кілька місяців тому як відбув покарання за пограбування. А на початку вересня він мав одружуватися.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Man Показати IP 18 Серпня 2010 19:11
Вибити падонку 6 зубів і переламати всі ребра,на нари всіх. P.S.А мент що розказує все,теж добрий хабарник.
Lola Показати IP 19 Серпня 2010 08:39
Щось дуже багато розбіжностей! По ТРК "Аверс" говорилось, що той потерпівший Володимир виходив з маршрутки і на нього напали, а тут вияснилось, що він уже і з пивбару вийшов. А взагалі, чому ж він не розповів, що це його компанія з 8 чоловік перша почала бити тих двох чоловіків, які були з дітьми і дружинами. При чому ще й жінкам дісталось по обличчю від цього потерпівшого. Чоловіки просто захищались і покликали на допомогу друзів, а той "чоловік" перекрутив по своєму і виставив себе жертвою.
VSC Показати IP 19 Серпня 2010 09:51
Кругом одно быдло, увы.
natka Показати IP 19 Серпня 2010 15:42
Брихун цей потерпілий!!!! Чому він замовчує що їх було 8 чоловік і це вони побили 2 молодиків і жінок в присутності дітей!!! Тільки коли покликали на допомогу то вони розбіглися як миші!!! І добре що йому дісталось!!!
Nika Показати IP 19 Серпня 2010 18:05
Обідно!! Коли бидло яке посміло підняти руку на жінку при її дітях робить з себе жертву... А міліція допомагає йому!!! Тоді де шукати правду???
Nika Показати IP 19 Серпня 2010 18:10
Обідно!! Коли БИДЛО посмів підняти руку на жінку на очах її дітей... І після цього робить з себе жертву.. А міліція йому допомагає!!! Де ж тоді шукати правду???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus