USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Макова соломка – на пиріжки. Якщо буде кокаїн, то піде замість цукрової пудри?

5 Березня 2009 18:12
У домогосподарстві 54-річної жительки Іваничівського району працівники міліції виявили шість кілограмів макової соломки. Іншими словами - оброблених, подрібнених та підготовлених до подальшої переробки конопель. Про це повідомляють «Волинські Новини».
В оселі пані Тетяни працівники міліції з\'явились не випадково, – йдеться у повідомленні офіційного сайту МВС. Із 20 січня по 30 квітня працівники УМВС України у Волинській області проводять профілактичні заходи під умовною назвою «Візит», пов\'язані з відвідуванням помешкань громадян. Під час обходу проводять профілактичні бесіди, можуть запитати чи турбує хтось із сусідів своєю антисоціальною поведінкою.
Під час такого «навідування» у помешканні літньої жінки і було виявлено  мішок наркосировини.
Затримана стверджує, що нічого поганого не робила: «Навесні посіяла соту маку, щоб дітям було на пиріжки». Однак, рослини не знищила, а висушила, обробила та перемолола.
Цікавим залишається один факт, якщо дітям пиріжки, то кому ж шість кілограмів наркотиків? За попередніми даними, жінка мала домовленість з двома молодиками щодо збуту «смертельного зілля».
Наразі за даним фактом ведуться слідчі дії, а відносно жінки порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Калахан Показати IP 5 Березня 2009 18:18
Респект за заголовок
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 09:02
Макова соломка - це подрібнені коноплі? А мужики-то і не знають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus