USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мінеру луцьких лікарень оголосили вирок

29 Вересня 2014 17:32
До п’яти років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку засудили 22-річного мешканця Ковельського району, який 1 червня цього року "замінував" усі медичні заклади Луцька, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, того дня молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повідомив черговому диспетчеру комунального закладу "Екстреної медичної допомоги" за номером "103" про замінування лікарні, у якій через 15 хвилин здетонує бомба, однак не уточнив, у якому саме закладі заклав вибухівку.

У зв’язку з таким повідомленням правоохоронні органи та працівники медичних закладів Луцька евакуювали пацієнтів, які перебували на стаціонарному лікуванні, з усіх лікарень міста та пологового будинку.

До місць подій для евакуації хворих та здійснення робіт із розмінування залучили значну кількість працівників УМВС та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, вибухотехнічну лабораторію та кінологічну службу.

Наразі горе-жартівника визнали винним у вчинені завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Окрім того, суд задовольнив й цивільні позови про відшкодування ним понад 28 тисяч гривень збитків, яких зазнали заклади охорони здоров'я у зв’язку із евакуацією та розмінуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
к3р Показати IP 29 Вересня 2014 17:37
а можно фото цього дурника, Волинь має знати своїх героїв
постраждалі Показати IP 29 Вересня 2014 21:33
малувато щось дали... і які це збитки понесли лікарні? можливо б тим бідолашним людям відшкодувати моральні збитки за те, що хворих, декого під капельницями виганяли під дощ.... я добре пам"ятаю, як це все було жахливо...
Ирина Показати IP 29 Вересня 2014 21:42
И всего-то?! Издеваетесь, что ли?! Идиот поднял на уши все больнички, пациентов в такое смутное время!!! Страшно было людям! А ему испытательный срок?! Вы че, народ, прокурроы, судьи, подурели?!!!
Анонім Показати IP 29 Вересня 2014 22:19
Так давайте всіх будем заджати до тюрем, а ти Ірино будеш їх всіх утримувати за власні кошти....чи ти думаєш, якщо таку людину туди помістити вона вийде звідти нормальною....не потрібно таким хлопцям як цей "горе жартівник" ламати життя,воно його і так покарало і не раз....
Волиняка Показати IP 29 Вересня 2014 23:08
Садити не потрібно. А то утримуй його, дурня, за кошти бюджету. Ні, хай буде іспитовий термін, правда лише, хай би проходив він його санітаром у лікарнях, щей з написом на халаті - "мінер". От тоді було б справжнє покарання і перевиховання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus