USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міноборони передислокує українських військових із Криму

24 Березня 2014 11:28
Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення доручити Міністерству оборони провести передислокацію військових частин у Криму.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час Погоджувальної ради парламенту повідомив виконувач обов’язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

Крім того, зазначив він, РНБО доручила Кабміну провести евакуацію родин військовослужбовців, для яких є реальна загроза для життя та здоров'я.

Кабмін отримав доручення забезпечити розташування родин військових, а також всіх, хто сьогодні змушений покидати домівки через тиск окупаційних військ РФ, сказав Турчинов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
горе Показати IP 24 Березня 2014 11:33
Ну якщо РНБО доручає Кабміну, то зрозуміло хто "править" Україною - Турчинов з Парубієм! Браво!!! Намайданили...!!!:(
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 11:49
А почекай вони ще не давно, а як розгуляються (((
Москаль Показати IP 24 Березня 2014 12:10
МИНОБОРОНЫ ПЕРЕДИСЛОКУЄ УКРАИНСКИХ ВОЕННЫХ ИЗ КРЫМА. Если вы приглядитесь к фотографии, то сможете увидеть маленькую белую машинку в которой мчатся на родину все, кто захотел покинуть Крым. Рядом вы можете наблюдать синенькую машинку с имуществом украинской армии, которое за ненадобностью отдали им российские военные. Родина, встречай героев!
Анонім до Москаль Показати IP 24 Березня 2014 13:23
супер домайданились-повна д...а

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus