USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Моделі, яка постраждала під час вибуху в Києві, загрожує ампутація ноги

9 Вересня 2017 12:23
Модель Наталія Кошель, яка постраждала під час вибуху автомобіля Toyota Camry на Бессарабській площі в центрі Києва, знаходиться в реанімації у важкому стані.

Про це в ефірі одного з каналів заявив лікар Київської міської клінічної лікарні №17 Дмитро Мясников, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що наразі найбільш тяжкими для жінки є травми очей та кінцівок. Понад те, у постраждалої зберігається загроза ампутації кінцівки, їй ймовірно проведуть ще одну операцію.

"Вона знаходиться в відділенні реанімації, з нею проводиться інтенсивна терапія на даний момент, і сьогодні планується консультація за участю лікарів-комбустіологів з міського опікового центру і ангеохірурга", - наголосив Мясников.

Він додав, що загалом жінка зазнала мінно-вибухової травми - у неї пошкоджено обличчя, очі, кінцівки, є травма скелету, уражені м'які тканини та внутрішні органи.

Нагадаємо, що внаслідок вибуху авто у центрі Києва, який стався увечері 8 вересня, загинув член чеченського добровольчого батальйону імені Джоахара Дудаєва Тимур Махаурі. Також під час вибуху постраждала модель Наталія Кошель, яка була обличчям бренду Dior.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus