USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Могилки на Волині прикрасили бойовими гранатами. ФОТО

15 Травня 2013 13:14
Бойовими гранатами Ф-1 часів 2-ої Світової війни російського виробництва прикрасили могилки на Волині, - про це «Волинським новинам» повідомив журналіст з Нововолинська Анатоль Бідзюра.

«Ось такі прикраси встановлені по периметру огорожки могили одного із цвинтарів села N, що на Волинському Поліссі. Як людина військова, котра знає майже всі системи світових армійських озброєнь, скажу, що це бойові гранати Ф-1 часів 2-ої Світової війни російського виробництва, із яких викручені запали», - стверджує журналіст.

«Може, ті штуки повсюди, у воєнні часи, валялися під ногами і нічого не коштували, а може хтось із войовничих волинян вважав, що кращої металевої «мережки» із присмаком тротилу, не існує. Хто зна? Як там не було б, вони таки прославились і продовжують дивувати нас і через 70 років», - додав він.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
RGHC Показати IP 15 Травня 2013 16:53
"Як людина військова, котра знає майже всі системи світових армійських озброєнь, скажу, що це бойові гранати Ф-1 часів 2-ої Світової війни російського виробництва..." Російського ????? !!!! Ах, тиж... через таких як ти - вони там і красуються !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus