USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Молодики з «Нацкорпусу» потрощили у Києві лотерейні кіоски

21 Листопада 2017 08:14
Кілька десятків підлітків розтрощили декілька кіосків біля станції метро «Нивки» у Святошинському районі Києва, йдеться у сюжеті ТСН.

За словами руйнівників, їхньою метою були ділки, які незаконно займаються гральним бізнесом. Пізніше відповідальність за трощу взяла організація «Національний корпус».

Вгамовувати активістів приїхало з десяток машин патрульної поліції. Підлітки почали відбиватися, у деяких, кажуть поліцейські, були предмети, схожі на сокири. У «Нацкорпусі», зі свого боку, заявляють про побиття учасників акції з боку правоохоронців.
З десяток активістів затримали, решта - втекли.


Нагадаємо, раніше активісти «Національного корпусу» розтрощили паркан будівельного майданчика і заблокували усі будівельні роботи на місці Сінного ринку у Києві. Націоналісти заявляють, що не дозволять відновити роботи до тих пір, «поки будівництво не буде повністю відповідати не тільки нормам містобудування, а й відповідним вимогам громадськості».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мабуть Показати IP 21 Листопада 2017 08:50
Стукан нервово курить на зоні. Така ОЗГ (та же й легальна) йому і не снилася.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus