USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ізраїль викрав з України інженера

21 Березня 2011 09:50
Ізраїль підтвердив, що викрав з України палестинського інженера Дірар Абу-Сісі - інформацію про це розсекретив ізраїльський суд на вимогу правозахисної організації.

Про це інформують "Українські новини".

Палестинський інженер перебуває в ізраїльській в'язниці. Влада Ізраїлю підозрює його у скоєнні злочинів проти безпеки країни. Інші подробиці щодо обвинувачень проти Абу-Сісі та обставин його арешту суд поки залишив під забороною.

Абу-Сісі одружений на українській громадянці, яка і повідомила в Агентство ООН у справах біженців, що її чоловік в ніч на 19 лютого цього року пропав з поїзда Харків-Київ. При цьому вона припустила, що її чоловіка було викрадено агентами ізраїльської розвідки "Моссад".

Повідомляється, що 18 лютого цього року Абу-Сісі сів у 6-й вагон поїзда Харків-Київ. Відповідно до розповіді дружини, яка посилається на провідників, через дві години після того, як її чоловік сів у потяг, в його купе зайшли двоє чоловіків, пред'явили посвідчення співробітників спецслужб і відвели палестинця в невідомому напрямку. Однак провідники 6-го вагону поїзда Харків-Київ підтвердити ці відомості відмовилися.

25 лютого Міністерство внутрішніх справ Палестинської автономії направило офіційне звернення до голови МВС України з приводу зникнення 42-річного Дірар Абу-Сісі. У цьому зверненні зазначалося, що Абу-Сісі народився в 1969 році в Йорданії, є дипломованим електротехніком (у 1994 році закінчив університет "Збруджі"), крім того має вчений ступінь Київського державного університету (захистив дисертацію в 1999-му).

Зазначається також, що Абу-Сісі, батько шістьох дітей, намагався отримати українське громадянство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus