USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На борту збитого на Донеччині Боїнга були 23 громадянина США

17 Липня 2014 20:55
На борту збитого на кордоні України з Росією малайзійського пасажирського літака перебували 23 громадянина США. Про це в ефірі ТСН повідомила Мирослава Гонгадзе під час включення із США, посилаючись на Адміністрацію президента.

З її слів, у межах півгодини-години очікується офіційна заява Білого дому.

"Путін зателефонував Обамі. В малайзійському "Боїнгу" було 23 громадянина США", - написав головний редактор "Эха Москвы" Олексій Венедиктов. На сторінці ЄвроМайдану у Facebook також повідомляється, що у літаку перебували 23 американці і багато європейців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дип пипл Показати IP 17 Липня 2014 21:28
А чому саме на американцях наголошують?! По відео показали, що там більшість паспортів знайшли громадян інших країн, а тут на США наголошують...
Саша до дип пипл Показати IP 17 Липня 2014 22:11
тому,що американці так просто це не оставлять.... Ждемо в гості натівські війска,якщо наші генерали з президентом не знають в яку сторону бігти
Шурік до Саша Показати IP 17 Липня 2014 22:19
Ти хоч подумав що написав? Готовий америкосам д*пу цілувати і Україну продати? так це і без тебе зроблять! А раша це не Зімбабве, не Югославія...туда америкоси не сунуться ніколи. а тільки чужими руками будуть гадити!
Де амери? до Саша Показати IP 18 Липня 2014 02:30
По последним данным, на борту Boeing 777 авиакомпании Malaysia Airlines, потерпевшего крушение на Юго-Востоке, на борту самолёта находились 154 граждан Голландии, 27 австралийцев, 23 малайца, 11 граждан Индонезии, 6 граждан Великобритании, 4 гражданина ФРГ, 4 бельгийца, 3 филиппинца и один канадец.
ФигВам до дип пипл Показати IP 18 Липня 2014 10:14
Источник на правах полной конфиденциальности сообщил, что существует вероятность того, что целью ДНРовской ракеты или наземной, или выпущенной с военного самолета вооруженніх сил РФ, мог быть украинский самолет АН-26, как и сообщил в Фейсбуке главный бандюган Гиркин. Намного позже разобравшись и поняв, что грохнули совсем не то, главный бандюган Гиркин стал отказыватся от своих слов, что еще раз подтвердило его бандитскую сущность. Второй источник из министерства обороны росийской федерации подтвердил, что при максимальной дальности полета ракеты "Бук" этот самолет мог быть збит комплексом только рядом находящимся в радиусе 20-30 км от места падения, т.е. оружием находящимся у бандитов ДНР. Этот источник сообщил, что лично слышал разговор Шойгу со своим замами Герасивомым и Бахиным про то, что минобороны РФ передало такое вооружение террористам ДНР, которые уже один раз успешно им воспользовались и збили украинский АН-26, летящий на высоте 6500 м. Также источник сообщает, что министру обороны РФ 17.07.2014 в 16-30 по киевскому времени доложили об успешном уничтожении еще одного самолета. Как выяснилось позже, збитым оказался гражданский самолет малазийских авиалиний. Источник сообщает, что после известия об уничтожении российским оружием малазийского гражданского самолета в здании минобороны РФ образовалась огромная очередь в туалет. Источник сообщил, что министр и его замы усрались почти одновременно. Также источник сообщил, что на украинских новостных интернет-ресурсах работает много штатных тролей, которым поставлена задача вносить сомнения и перекручивать факты с целью отбелить засраные трусы руководства рассии. Отличить троля достаточно легко - они не владеют украинским языком либо пользуются гугл-переводчиком, что только смешит украинских читателей.
питання Показати IP 17 Липня 2014 21:55
А чому київські диспетчери направили літак по коридору який проходить через зону АТО?!
111111 Показати IP 17 Липня 2014 22:51
Путін вчора казав Обамі - відповідь не забариться , бумеранг на санкції проти Росії
виктор Показати IP 18 Липня 2014 01:24
Це війна 3 світова друзі, нажаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus