USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«На гарячому» впіймали добувачів волинського бурштину

20 Травня 2014 12:01
Упродовж останнього тижня бойова референтура Волинської Самооборони Майдану здійснила дві операції спільно із оперативними працівниками Управління МВС у Волинській області, повідомили у прес-службі самооборонівців.

Про це повідомив координатор Волинської Самооборони Майдану Андрій Хведчак.

Об'єктом операції був незаконний видобуток бурштину у волинських лісах. Було задіяні близько 40 представників Волинської Самооборони Майдану та працівників правоохоронних органів. У результаті операцій вилучили кілька водяних помп, які працювали на базі авто ГАЗ 66. Також затримали безпосередньо п’ять зловмисників. Після перевірки їх документів, виявилося, що це мешканці Рівненської, Львівської та Закарпатської областей. Був один і волинянин. Поза усіма намаганнями зловмисників втекти з місця пригоди, самооборонівці не дали їм цього здійснити.
Затримані групи правопорушників були передані працівникам міліції для відповідного оформлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Семен Показати IP 20 Травня 2014 13:06
Они то безоружные, ПС и автомайдан с такими управятся.
Отож бо Показати IP 20 Травня 2014 13:07
40 чоловік затримали п'ятьох. А на сході, кажуть, п'ятьох ціле місто в облогу взяли.
ПС Показати IP 20 Травня 2014 13:11
Нехай "бойова" референтира "референтирить" на схід, а не совається лісами.
ПС Показати IP 20 Травня 2014 15:27
затримали чотирьох беззбройних. хоч і чорних копачів, але людей!!! до приїзду міліції били їх, топили в ямах з водою, стріляли по них резиновими кулями, і це при тому всьому, що так звані "бандити" не мали при собі не те що будь-якої зброї, а навіть і палиць, тобто фактично катували їх. крім цього руки у них були звязані пластиковими зажимами, та так, що якби вони в них посиділи ще хвилин 20, то можна булоб ампутувати їх. а про втечу з місця події і годі казати. посудіть самі: близько 20 чоловік самооборони, які були якщо не всі, то більша половина пяні, наскочили на тих копачів. куди б і хто втікав???!!!
Волинянин до ПС Показати IP 20 Травня 2014 15:42
а ще кажуть що в ментовці катують людей! ось справжній приклад катування. В мене питання: для чого на Волині ці банд-формування типу самооборона, правий сектор. автомайдан? на схід їхати не хочуть. а від кого нас "самообороняти"? може вже досить?!
житель Маневицького до ПС Показати IP 20 Травня 2014 15:45
по наявній у мене інформації . ці особи (браві месники), цього ж дня приїздили до впійманих ними та казали, що тепер вони будуть добувати бурштин для них. чим же самооборона відрізняється від рекетирів?
Романіді до житель Маневицького Показати IP 20 Травня 2014 17:31
Нагла і підла БРЕХНЯ.
Романіді до ПС Показати IP 20 Травня 2014 17:16
Ніхто не був пяний, на акцію ідуть всі адекватні інакше свої ж голову відірвуть. Зброя була тільки зареєстрована. Затримання проводилось спільно з СБУ та Міліцією(ніхто не знав, як нас зустрінуть). На рахунок Сходу - готові піти всі, поки що не пускають (Будем давити гнилоту тут). НАСТАНОВА - будемо виховувати кожного хто порушує закон(передай друзям), в тому числі і своїх.
НеБЮТмен Показати IP 20 Травня 2014 16:00
І як вони в лісі їх знайшли?
Романіді до НеБЮТмен Показати IP 20 Травня 2014 17:27
Людей достав БЕСПРЕДЕЛ зявилися люди, які готові БЕЗКОРИСНО (післяробочий час), наводити лад в країні, багато людей допомагають( у Нас є вуха і очі всюди - всіх ДОСТАЛО). ЛЮДИ повідомляйте про протиправні дії, перевірим - приїдем, тел. 067-11-00-577 штаб Самооборони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus