USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На лідера КПУ скоїли замах. ОНОВЛЕНО

16 Травня 2014 22:38
Лідер Компартії Петро Симоненко заявив, що в п'ятницю ввечері під час повернення з ефіру на «Першому національному'», трапилася гонитва і напад на автомобіль, в якому він їхав, - повідомляє «Українська Правда».

Зі слів депутата, після ефіру його помічники по інформаційній службі попередили, що йому намагаються заблокувати виїзд з території каналу.
''Ми спробували виїхати через інші ворота, все було заблоковано'', - розповів Симоненко.
''Далі за нами гналися автівки по місту. Кілька машин, набитих бойовиками з битками, та інше. В одному місці, де ми були змушені зупинитися, на світлофорі, вони оточили наш автомобіль своїми автівками, вийшли і битками почали бити машину'', - додав він.
Політик розповів, що коли йому і соратникам ''вдалося вискочити з цього мішка'', нападники ''кинули в автівку пляшку із запальною сумішшю''.
''Гонитва тривала по всьому місту'', - стверджує він.
Симоненко заявив, що гонитва закінчилася тим, що йому вдалося сховатися в деякому приміщенні, де він зараз знаходиться.
Він також не зміг сказати, з чим може бути пов'язаний напад.

Водночас активіст Олександр, який був присутній на території каналу, звідки виїжджав Симоненко, розповів свою історію події. З його слів, джип політика, намагаючись уникнути активістів, ''їхав по тротуару, виїжджав із заднього двору телевежі, пішоходів розкидав в сторони''. Це побачили активісти Майдану, які чекали на Симоненка на території каналу, щоб висловити своє невдоволення його діями, зокрема, підтримкою сепаратистів. Вони почали їхати за політиком. ''(Симоненко) в пробці був змушений зупинитися на вулиці Мельникова. Ми вийшли з машини, а у відповідь відкрилося вікно (машини політика) і в мене вистрілили з травматичного, судячи з усього, пістолета'', - повідомив Олександр.
Після цього джип по зустрічній смузі зник з місця події.
За словами Олександра, авто Симоненка, прочищаючи собі дорогу, відсунуло його автівку, розбивши їй задню частину.
Активісти продовжили переслідування автомобіля і визначили, що лідер Комуністів зник у будівлі на вулиці Шовковичній.
На місце приїхали співробітники ДАІ. У ''цілій і неушкодженій'' автівці Симоненка (в яку, як розповідав політик, нібито кинули пляшку із запальною сумішшю) правоохоронці знайшли відстріляні гільзи, додав Олександр.

За станом на 00:38 за фактом замаху на лідера Комуністичної партії України міліція склала протокол, про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КПУ.
"Зараз працівники міліції та районної прокуратури перебувають у нас тут. Я поставив до відома заступника міністра внутрішніх справ, скористався службою 102 для того, щоб попередити про сам факт того, що сталося, і зараз працівники районного відділу внутрішніх справ якраз складають протокол", - заявив П.Симоненко.
Однак, за словами політика, чи буде справі дано хід - покаже час.

Як відомо, у п'ятницю ввечері під час дебатів на "Першому національному" Симоненко заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
1221 Показати IP 16 Травня 2014 22:42
iШкода що не здовілм
Отто до 1221 Показати IP 17 Травня 2014 07:58
Це був переказ оповідання Януковича?! Чи криза жанру?
Андрій Показати IP 16 Травня 2014 23:35
Це комуняки розызлилися, що ъхный лыдер не хоче ыти на вибори
Анонім до Андрій Показати IP 17 Травня 2014 00:53
Писать надо грамотно (иди в школу)
Анонім до Анонім Показати IP 17 Травня 2014 10:37
Да таких то людьми не назвеш не те що до дiтей вiдправляти
швейк Показати IP 17 Травня 2014 06:28
Крім гільз в авто знайшли використані памперси з серпом і молотом.
Тарас до швейк Показати IP 17 Травня 2014 07:38
Навчіться сприймати інші погляди і поважати опонентів в інжому разі все життя будеш робити на памперси
ВОНО до Тарас Показати IP 17 Травня 2014 07:55
коммунисты они такие как Тимоха, когда щемят их то тортуры, когда они то торжество пролетарской справедливости
швейк до Тарас Показати IP 17 Травня 2014 19:00
коментар було видалено
небайдужий Показати IP 17 Травня 2014 08:22
Ну ось вам і справжній оскал нинішньої "національної демомократії". Хто не підтримує наших поглядів - того в резервацію, або на гілляку...
уважний до небайдужий Показати IP 18 Травня 2014 07:49
недоумку. Що ти верзеш про демократію. А мільйони убієнних комуністами це ТВоЯ Демократія? Цю гидоту (кпу) давно пора заборонити як і існування комуністичної ідеології. Щоб і не смерділо. А таких як ти , придурку, чекають "необятние простори московії".
Аліса Показати IP 17 Травня 2014 08:44
Це ще раз доводить усьому світу що зараз нашою країною править бидло.Звичайне БИДЛО!
я до Аліса Показати IP 17 Травня 2014 10:11
А про кого в статті йдеться! Ото воно і е комуністичне, брехливе, продажне, сцикливе бидло, яке так злякалося, що аж сховалося десь. А чому було не вийти із зверненням. Ми камуністи і т.д
Анонім до я Показати IP 17 Травня 2014 10:40
"комунiсти при владi" лол
Семен Показати IP 17 Травня 2014 09:09
Треба взагалі заборонити КПУ, яка проводить антидержавну політику.
WU Показати IP 17 Травня 2014 09:18
Шкода одне, до суду ця сволота буде жити і отримувати зар.плату з податків простих громадян та паплюжити пам"ять наших хлопців, які загинули під час АТО. На жаль, тема суду над цією мерзотою залишається під великим питанням.
я до WU Показати IP 17 Травня 2014 10:12
Підтримую 100% !!!
Анонім Показати IP 17 Травня 2014 09:23
А хай не знімає, вдруг пройде . Взагалі треба таких гнати з України
евромайдан Показати IP 17 Травня 2014 09:37
Яка гарна новина! Сподіваюсь наступний раз буде результативніший...
Корінний лучанин Показати IP 17 Травня 2014 10:18
Навіщо за ним ганятись? Вони і так сходять з арени! Все буде досить цивілізовано та гарно: КПУ заборонять(що вже давно пора). А ганятись за машиною, переслідувати,кидати коктейлі молотова - ЦЕ ПРИМІТИВ! Це породжує ланцюгову реакцію. Це організована провокація і так чинити не можна!!! Ці, хто так чинив нічим не кращі за БІЛЬШОВИКІВ- ЛЕНІНЦІВ, ЯКІ ДУЖЕ ПОЛЮБЛЯЛИ ТЕРОР!
Анти Показати IP 17 Травня 2014 11:29
коментар було видалено
Я Показати IP 17 Травня 2014 15:32
Хочу трохи подискутувати зі всіма,хто читає ВН.Осінню вибори до ВР будуть обов'язково,тому що про це в Вінниці заявив майбутній-недалекий президент Порошенко,хоча багато людей (в тому числі і я) не в захваті від такого президента,але преса на основі опитувань пише саме про нього. А я хочу почути думки людей,за які партіїї осінню віддати голос? Комуняки з регіоналами вже вмерли. Рейтинг Батьківщини і Свободи на рівні,а то і нижче плінтуса,на більше вони не заслуговують.До їхньої компанії можна відправити і Удар.Решта партій існують тільки на папері.Так за які партії будемо голосувати? Часу залишилось обмаль і вже потрібно визначатись.Ще раз прошу висказуйте свої думки в різних виданнях.Така дискусія приведе до правильного рішення,щоб потім знову не прийшлось гинути людям на майданах.
з іншого боку до Я Показати IP 18 Травня 2014 07:53
хочеш поцвірінькати - вийди в поле зніми підштані і присядь...........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus