USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На луцькому підприємстві чоловіка переїхала вантажівка, яку він ремонтував

30 Вересня 2019 17:04
У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, який її в той час ремонтував. Постраждалий отримав множинні травми, його госпіталізували в міську лікарню. Проте у медзакладі чоловік повідомив, що травму отримав вдома.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Інцидент стався близько 11 години 28 вересня. Чоловік, 1958 року народження, ремонтував автомобіль на території підприємства за адресою Карбишева, 3а. Автомобіль покотився та наїхав на чоловіка, у результаті в нього - струс мозку, розсічена рана голови, закритий перелом передпліч.

Натомість в міській клінічній лікарні при поступленні чоловік заявив, що травму отримав вдома. Зараз він перебуває у відділенні загальної хірургії на стаціонарному лікуванні, стан стабільний.

Факт виклику бригади «швидкої» за адресою Карбишева, 3а в коментарі ІА Волинські Новини підтвердили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Натомість в поліції зазначили, що жодних викликів щодо такого факту того дня за цією адресою вони не отримували.

Зазначимо, за вищезгаданою адресою знаходяться приміщення Луцької картонно-паперової фабрики. На підприємстві інцидент коментувати відмовились, порадивши направити письмовий запит. Редакція надіслала офіційний запит і очікує відповідь на нього.

Головне фото – ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ДП Показати IP 30 Вересня 2019 17:25
Постраждалий клеїть дурня, бо йому фірма пообіцяла гроші. Як залишиться інвалідом-заспіває іншу пісню, але буде пізно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus