USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Львівщині патрульні стріляли по автомобілю водія-порушниці. ФОТО

23 Березня 2016 08:43
Патрульні пострілами зупинили авто з п‘яним водієм у місті Червоноград Львівської області.

Орієнтовно о четвертій ранку у селі Сілець, патрульні помітили автомобіль Opel Vectra, який не виконав вимогу дорожнього знаку 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено».

Поліцейські прийняли рішення зупинити цей транспортний засіб, - інформує прес-служба львівських патрульних.

Водій ігнорував вимоги поліцейських про зупинку і збільшував швидкість. Під час переслідування втікач нехтував правилами дорожнього руху. Вказане авто заїхало у місто Червоноград, де неодноразово створювало аварійні ситуації.

Після того, як водій виїхав на тротуар і ледь не здійснив наїзд на пішоходів, було прийнято рішення застосувати зброю. Водія було попереджено про відкриття вогню. Патрульні зачекали на реакцію водія, однак він так і не зупинився.

Патрульний здійснив один попереджувальний постріл в повітря і чотири постріли у заднє ліве колесо. На пошкодженому колесі водій проїхав ще 300 метрів – при виїзді з повороту не впорався з керування і зіштовхнувся з бордюром. З місця водія вийшла жінка 1995 року народження. З дверцят пасажирів вийшли двоє чоловіків, один із них втік з місця події. Є підозри, що втікач під час руху пересів з водійського крісла на місце пасажира. Жінка перебувала в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Вживала алкогольний напій і після інциденту. Висловлювалася нецензурною лексикою. З‘ясувалося, що жінка раніше притягалася за крадіжки та шахрайство.

Від експертизи на стан алкогольного сп‘яніння вона відмовилася. На неї оформлено п‘ять адмінматеріалів: за скоєння ДТП, за створення аварійної ситуації, за невиконання законної вимоги поліцейських, за керування без документів та за керування автомобілем у стані сп‘яніння. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ого Показати IP 23 Березня 2016 09:15
Так, заднє ліве колесо то ціле. Ото снайпер. Куди летіли кулі?
мутний до Ого Показати IP 23 Березня 2016 12:24
Колесо пробите. Дивись уважно на передостаннє фото.
Людина Показати IP 23 Березня 2016 13:19
Київським копам треба вчитися! До понтів претензій майже намає. Єдине що не треба було дозволити авто вже в'їхати в місто, але ситуації перед містом ми не знаємо.
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 00:08
Я ЗА кардинальні дії в таких випадках. Хай кожне п'яне мурло, що сідає за кермо, знає, що його можуть тупо пристрелити, як скаженого пса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus