USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Маневиччині затримали бурштинокопачів

11 Липня 2016 14:54
Працівники Маневицького відділу поліції спільно з працівниками Управління захисту економіки у Волинській області неподалік хутора "Лоше" Маневицького району виявили двох волинян, які здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю за допомогою мотопомпи, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

За фактом незаконної діяльності поліція відкрила кримінальне провадження.

Учора, 10 липня, вночі до чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час профілактичного рейду разом працівники Маневицького відділу спільно із працівниками Управління захисту економіки у Волинській області поблизу хутора "Лоше" цього ж району виявили факт незаконного видобутку бурштину.

На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що незаконним промислом за допомогою мотопомпи займалися двоє громадян – 19-річний та 29-річний жителі села Костюхнівка Маневицького району.

З місця події поліція вилучила мотопомпу та приладдя до неї: шрайбер, пожежні рукави, підсаки.

Відомості за даним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 2 статті 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 11 Липня 2016 17:11
скільки можна це терпіти. зловили. дали в руки лопату - хай вирівнює ландшафт. хай приводять до того стану який був. і для закріплення ще з 10-ок ям закопати. кажуть праця "дурь вибиває", можливо і їм допоможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus