USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Німеччину налетів ураган «Ксав'єр», загинули 7 осіб

6 Жовтня 2017 08:58
На півночі і сході Німеччини ураган «Ксав'єр» забрав життя щонайменше семи людей. Про це повідомляє DW.

Усі вони загинули через падіння дерев чи гілок, здебільшого жертви перебували на цей момент в авто. Лише у федеральній землі Бранденбург загинули загалом чотири людини. Крім цього, одна жінка загинула в Гамбурзі, а поблизу міста Шверін у федеральній землі Мекленбург - Передня Померанія загинув водій вантажівки. Життя ще однієї людини негода забрала в Берліні.

У деяких місцевостях країни швидкість вітру сягала майже 180 кілометрів на годину. Багато людей потребують допомоги. Лише протягом двох годин рятувальники в Гамбурзі отримали понад 700 викликів, їхня кількість протягом дня продовжувала зростати. Крім того, у Гамбурзі частково, а в Берліні повністю не працює наземний громадський транспорт. У столиці Німеччини запроваджено надзвичайний стан.

Через негоду тисячі людей мали проблеми з тим, аби дістатися додому з роботи чи школи. Німецька залізниця Deutsche Bahn скасувала потяги у федеральних землях Шлезвіг-Гольштейн, Нижній Саксонії, Бремені, частково в Мекленбурзі - Передній Померанії, а також на гілках швидкісного сполучення Берлін-Гамбург та Берлін-Ганновер. Для пасажирів потягів, які застрягли в дорозі внаслідок шторму, було організовано ночівлю в готелі, а також спортзалі однієї з гімназій. Шторм також вплинув на режим роботи низки аеропортів регіону.
"Ксав'єр" зривав дерева, які падали на авто на вулицях Берліна
Через шторм у Берліні було припинено рух наземного громадського транспорту
Жінка, яка перебувала в цьому авто в Гамбурзі, загинула внаслідок падіння дерева

Як повідомлялося, посеред ночі до України увірвався потужний буревій. Вітер до 30 метрів на секунду та зливи валили дерева та обривали електродроти на Заході. Без світла залишилися 195 населених пунктів у семи західних областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus