USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На шахті у Нововолинську спіймали «на гарячому» злодіїв

20 Листопада 2016 21:18
Завдяки пильності та професійним діям працівників служби охорони шахти №1 у Нововолинську спроба зловмисників скоїти крадіжку в приміщенні технічного комплексу шахти закінчилася невдало – їх затримали на «гарячому».

19 листопада близько 23:00 години, перебуваючи на робочій зміні на державному підприємстві Шахта №1«Нововолинська», працівники служби охорони шахти, при обході території, а саме проходячи повз приміщення технічного комплексу почули, що звідти доноситься сторонній звук, гуркіт, – пише Нововолинський інформаційний портал.

При більш детальному огляді даного приміщення, дверей і вікон виявили, що в дотичному приміщенні конвеєрної стрічки знизу було вибито дірку, через яку сторонні особи і проникли в дане приміщення.

А також з самого приміщення лунали голоси сторонніх осіб. Зважаючи на той факт, що це вихідний день і на роботі перебувають тільки певні категорії людей, попередньо переконавшись у диспетчера шахти, що на даній дільниці ніяких робіт та працівників не повинно бути, більше того наряд на виконання будь-яких робіт на даній дільниці нікому не видавався, прийняли рішення негайно на місце події викликати наряд поліції.

Після прибуття наряду поліції разом з правоохоронцями затримали чотирьох осіб які вже на той час повністю демонтували та намагалися викрасти кольорові метали (мідь) з металоуловлювача магнітного, який знаходиться в одному з приміщень технічного комплексу шахти в кількості близько 500 кілограмів.

Виявилось, що ці особи працюють на шахті №1, а також варто зазначити, що з ними разом перебував та контролював процес викрадення їх начальник дільниці Мигас А. І., який агресивно сприйняв появу поліції та охорони, робив спротив правоохоронцям перебуваючи, як здалося, у нетверезому стані, бо від нього явно відчувався запах алкоголю. Слід зазначити, що підозрювані особи планували заздалегідь вчинення злочину, бо мали при собі, як знаряддя злому, так і знаряддя вчинення злочину.

Активісти вважають, що керівництво шахти покриває крадіжки на підприємстві та робить спротив у розслідуванні таких злочинів.

За даним фактом правоохоронці склали протоколи та провели слідчі дії, а працівники служби охорони шахти готують заяви на керівника місцевого відділку поліції про вчинення злочину згідно статтей 185, 194 та внесення його до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно статті 214 КПК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 20 Листопада 2016 23:05
Нє, ну скільки можна красти? Я просто в шоці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus