USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На турбазі на Світязі озброєні молодики побили й пограбували людину. ОНОВЛЕНО

17 Серпня 2017 11:03
Двох мешканців Рівненщини підозрюють у вчиненні розбою на Волині.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про розбій, вчинений за попередньою змовою 29-річним раніше судимим мешканцем села Пересопниця, що на Рівненщині, та його 31-річним співучасником, мешканцем міста Рівне.

Уночі 14 серпня 2017 року на території пансіонату «Шацькі озера» поблизу озера Світязь молодики, заламавши руки чоловікові та погрожуючи йому пістолетом, відвели його на узбіччя автодороги сполученням «Шацьк-Світязь-Залісся», та, завдавши удару кулаком у живіт, заволоділи мобільним телефоном і п’ятьма сувенірними купюрами номіналом по 500 грн.

Усього незаконними діями зловмисників чоловікові заподіяно майнову шкоду на суму 6630 грн. Завдяки скоординованим діям правоохоронців невдовзі їх затримали.

Нині їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

У поліції інформують, що напад скоїли на 23-річного жителя Львівської області. Поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє мешканців сусідньої Рівненської області, 31, 29 та 44 роки, усі раніше судимі. У них вилучили сувенірні гроші та пістолет «Флобер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus