USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині «VOLKSWAGEN» збив 13-річну дівчину: водій авто зник

14 Грудня 2013 16:47
Головний міліціонер Волині назвав невтішну ситуацію, що стосується збільшення кількості ДТП і загибелі у них людей, інформують у прес-службі волинської міліції.

Вже у цьому році на Волині трапилося 474 дорожньо-траспортні пригоди з постраждалими, з яких 590 осіб травмувалося та 77 учасників дорожнього руху загинуло.

Найпоширенішими причинами автопригод із постраждалими є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, керування транспортним засобом у нетверезому стані, виїзд на смугу зустрічного руху тощо.

Внаслідок керування транспортними засобами особами в стані сп’яніння скоєно 150 автопригод. Окрім того, зареєстровано 78 ДТП за участю дітей, у яких, на жаль, семеро загинуло та 102 отримали тілесні ушкодження.

Варто відзначити, що у 2013 році простежується збільшення кількості ДТП, водії з місць скоєння яких – зникли. Усього зареєстровано 38 таких автопригод. У результаті загинуло 7 та травмовано 38 осіб.

Останній випадок: вчора у селищі Заболоття Ратнівського району близько 18-ої години у чергову частину надійшло повідомлення про те, що невідома особа, керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN» синього кольору, скоїла наїзд на 13-річну дівчинку. Після зіткнення автомобіль зник із місця події. Постраждалу із важкими травмами доставили у реанімаційне відділення центральної районної лікарні.

На пошуки автомобіля відразу були орієнтовані всі правоохоронці. Тож працівники ДАІ зрештою затримали його. При цьому водій проігнорував законну вимогу держінспекторів про зупинку транспортного засобу, чинив опір та нецензурно висловлювався в їхню адресу. Уже встановили, що водій перебував за кермом напідпитку.

Згодом з’ясувалося: заховати автомобіль його попросив власник, який і є винуватцем ДТП. Чоловікові – 44 роки. Перебуваючи в Ратному, він разом із товаришем відпочивав у кафе, випивали. А потім він сів за кермо і збив дитину. Коли його доставили у райвідділ міліції, він вів себе агресивно, кидався із кулаками на правоохоронців, нецензурно висловлювався.

За фактом ДТП розпочате досудове розслідування, під час якого буде встановлено всі обставини та події цієї автопригоди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus