USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині люди перекрили дорогу і погрожують «Врадіївкою»

26 Червня 2015 21:58
Люди самостійно перекрили дорогу у Рожищенському районі, щоб зупинити потік фур, які курсують трасою, незважаючи на те, що їхня вага – понад норму. Про це на сторінці спільноти у Фейсбуці написала «Народна самооборона Рожище».

До активістів зателефонували мешканці і повідомили, що зупинили рух транспортного засобу з очевидними первищеннями по вазі.

«Люди почали самостійно виконувати функцію ДАІ (тобто влади), адже з деяких пір у зв’язку з реорганізацією, чи то з інших причин, з Рожища її перевели в Ківерці. Але й до того даішники самоусунулись від виконання покладених на них функцій, мотивуючи це тим, що у них відсутні будь-які важелі впливу на перевізників», – йдеться у дописі.

Активісти повідомляють, що у будь-якому владному кабінеті їм відповідали, що у них відсутні важелі впливу на перевізників.

«І от у нас виникає запитання, для чого тоді існує багатомільйонна армія чиновництва та різних служб у цій державі? Отримувати заробітні плати, брати хабарі та відкати, сидіти на схемах», – йдеться в повідомленні.

«Але повернемося до теми: Володимире Войтовичу, Раїсо Кучмук, Вікторе Прокопчук. Всі ви – обранці від району до обласної ради. Де ваша реакція та допомога? Адже ця проблема в районі переходить з року в рік. Тим більше, пан Войтович був головою обласної ради і при тому палець об палець не стукнув для вирішення цієї проблеми. А пан Прокопчук, до речі, кожен день їздить по цій розбитій дорозі на роботу і мешкає поруч неї. Чи ви проживаєте в іншому вимірі, на іншій планеті?

Між іншим: це просто мирний протест громадян проти свавілля, це ще не Врадіївка. І таке відуття, що обласні та районні чиновники зумисне підштовхують людей до радикальних дій. І ще звертаємось до Володимира Гунчика як до керівника області, і просимо повпливати на ситуацію, поки та ж ситуація не вийшла з-під контролю, поки десь в області не спалахнула нова Врадіївка…», – попередили активісти.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Думка Показати IP 26 Червня 2015 22:04
Буде вам i врадiевка i дибальцеве...
Юрист Показати IP 26 Червня 2015 22:34
Скажу більше у перевізників є дозвіл від ОДА виданий Башкаленком.Він коштує офіційних 1200 грн. та 2000 доларів і у Вас є дозвіл.Разом з тим,відновлювальний ремонт дороги вже перевищив 145 мільйонів.
Адвокат до Юрист Показати IP 27 Червня 2015 06:24
Може ще Брєжнева згадаєш?:)
дід Пилип Показати IP 26 Червня 2015 23:58
Прокопу похер ті дороги, в нього позашляховик Тойота Лендкрузер)))) та я думаю і той район йому похер
Mik (галицька миша) до дід Пилип Показати IP 27 Червня 2015 05:24
Усе всiм по х**. Є вiдомий принцип: "Щоб спокiйно й добре жити, треба цвях на все забити."
Mak (галицький кіт) до Mik (галицька миша) Показати IP 27 Червня 2015 12:42
Дурню, не цвях а Х*Р!
пс до дід Пилип Показати IP 27 Червня 2015 14:37
200%
Шофер самосвала Показати IP 28 Червня 2015 08:20
А вони, ті хто дорогу перекрили, знають, що вагові стандарти на вантажний транспорт радянські, а ці машини можуть і мають право возити більше, і габаритні норми треба переглянути. Зараз без перерузу нема чого й їхати. невигідно. А вантажівки возять все, без них нема інфраструктури, а штрафами і перекритими дорогами ви руйнуєте автоперевезення, шофера і автофірми покидають машини і будете пісок на стройку і зерно на елеватор або тачкою, або лєксусом в кого є возить.
Лучанин Показати IP 2 Липня 2015 19:29
Бачили що було в Миколаєві з ДАЇшниками .... ??? Волинь на черзі ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus