USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині мотоцикл зіткнувся з легковиком, дві жінки у лікарні

26 Липня 2019 10:40
ДТП сталася на автодорозі між селами Гірки та Мукошин Любешівського району 25 липня близько 12 години.

Як інформує пресслужба волинської поліції, мотоцикл «Viper V150A» зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Golf». У ДТП травмувалися 28-річна мотоциклістка та її 26-річна пасажирка. Слідчі за фактом ДТП розпочали кримінальне провадження.

За кермом мотоциклу перебувала 28-річна жителька Любешівського району. Попередньо поліцейські встановили, що мотоцикл «Viper V150A», виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Golf», під керуванням 30-річної жительки Ковеля.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла та її пасажирка отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у центральну районну лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження, слідчі Любешівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus