USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині наркотики збувають через пошту

28 Лютого 2014 14:31
У Ковелі незаконний обіг наркотиків здійснюється у розважальних закладах та через поштове відділення.

Працівники Ковельського МВ УМВС повідомили, що за 2013 рік направили два подання до розважальних закладів Ковеля, а саме: нічного клубу «Кіно» та кафе-бару «Апельсин», у зв'язку із вчиненням на території цих розважальних закладів правопорушень, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків.

Також направили два подання до Волинської дирекції УДППЗ Укрпошти та відділення зв'язку №4 Укрпошти в Ковелі, у зв'язку із вчиненням на території установи правопорушень, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків, а саме: пересилання наркотичних засобів. Нині в приміщенні відділення Укрпошти встановлені камери відеоспостереження.

Як стверджують працівники Ковельського МВ УМВС, з незаконного обігу зазвичай вилучають: марихуану, макову соломку, рослини коноплі, рослини маку снодійного, зрідка – наркотичний лікарський засіб «метадон» та амфетамін.

На території Ковеля та Ковельського району проживає 253 осіб, які допускають немедичне вживання наркотичних засобів та перебувають на обліку в лікаря нарколога Ковельського МТМО, з них: 138 – наркоманів, 57 – споживачів, 47 – збутчиків, 11 – утримувачі притону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus