USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волині пасажирські автобуси буксують у снігових заметах

30 Січня 2014 10:43
Авто швидкої допомоги, рейсові автобуси, легкові автівки та вантажівки витягають із снігових заметів упродовж декількох діб, повідомляють у прес-службі волинських рятувальників.

Так, чергова варта місцевої пожежної команди селища Колки допомогла медикам, які прямували до породіллі в село Рудники Маневицького району: автомобіль «швидкої» потрапив у сніговий замет, але пожежники відбуксирували його на безпечну ділянку дороги. Лікарі вчасно прибули до місця виклику і благополучно доправили жіночку до полового будинку іншим шляхом.
У Камінь-Каширському районі поблизу села Добре пожежною автоцистерною на шасі ЗіЛ-131 відбуксирували з снігового замету пасажирський автобус «Еталон» з 11-ма пасажирами.

Подібна ситуація трапилася і в Ківерцівському районі поблизу села Кадище, де відбуксирували із снігового замету мікроавтобус з 6-ма пасажирами на борту.

Ще 11 легкових автомобілів, 1 автобус та 4 мікроавтобуси, а в цілому допомогли 69 громадянам, витягнули зі снігових заметів у Локачинському районі.
Двічі надавали допомогу громадянам, які потрапили в скрутну ситуацію у зв’язку із погіршенням погодних умов, рятувальники ДПРЧ-2 з обласного центру: поблизу дачного масиву «Промінь» Луцького району вони вивільнили із снігового замету автомобіль швидкої допомоги, а в селі Забороль – рейсових автобус.


І вже сьогодні, 30 січня, рятувальники ДПРП-20 селища Торчин Луцького району відбуксирували з замету карету швидкої допомоги.

Загалом з початку року рятувальними підрозділами звільнено з снігового полону 113 транспортних засобів, надали допомогу близько двохста громадянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus