USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині побили жінку-адміністратора відпочинкового комплексу

21 Травня 2014 19:14
Люди в камуфляжі, які представилися «Самообороною», «геройствували» у відпочинковому комплексу «Мальованка», що в Рожищенському районі: били по обличчі жінку-адміністратора й погрожували розправою власнику закладу. Про це повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Як йдеться у повідомленні, члени однієї з організацій, що виникли в Україні під час трагічних протистоянь на Майдані, вчинили дебош у «Мальованці» на Рожищенщині. Як свідчать результати медичного огляду для встановлення факту вживання психоактивної речовини і стану сп’яніння, чоловіки були добряче напідпитку. Наразі справа – на контролі у правоохоронців.

На ранок 18 травня у відпочинковому комплексу «Мальованка», що розташований у селищі Дубище Рожищенського району, трапилася надзвичайна ситуація. Приблизно о пів на 6-ту ранку туди прибуло трійко чоловіків. Проте зовсім не для того, аби у приємній атмосфері зустріти початок нового дня. Як напишуть згодом у поясненні правоохоронцям особи, які вважають себе постраждалими у конфлікті, візитери, котрі були напідпитку, почали в агресивній формі з’ясовувати певні питання, що жодним чином не входять до їхньої компетенції.

Отож, згідно з документом, підійшовши до адміністратора комплексу Лілії Чубай, чоловіки повідомили, що є членами рожищенської «Самооборони» (причому найстарший із них був у камуфляжній формі з нашивками цієї організації).

Одному з них, за свідченням очевидців, років 35-40, двом іншим – приблизно по 25. Перший, як з’ясується згодом – місцевий житель Валерій Шварцкоп. У документах по цій справі йдеться, що він є членом «Самооборони». Однак альтернативні джерела свідчать, що чоловік очолює у цьому районі «Правий сектор» («Волинський інформаційний портал» зазначає, що остаточно його приналежності з’ясувати не вдалося, тож сподіваємося, що прес-служби цих організацій допоможуть встановити істину).

Із ним також перебували Олександр Лисковський та Роман Ступіков. От саме цих чоловіків рано-вранці 18 травня зацікавило питання, чи сплачує податки директор комплексу Віктор Прокопчук (до речі, депутат Волинської обласної ради). І звернулися вони з ним до адміністратора.

Оскільки чоловіки, як зазначає Лілія Чубай, були агресивно налаштовані та ще й під градусом, вона вирішила зателефонувати до директора. Однак як тільки жінка повернулася до своєї кімнати, аби взяти мобільний, за нею пішов і згаданий вище Шварцкоп. Й одразу ж проявив небачене «геройство»: як згодом напише в заяві до правоохоронців постраждала, намагаючись з’ясувати, до кого телефонує жінка, чоловік у камуфляжі долонею вдарив її в обличчя, став ображати лайкою, словесно погрожувати тим, що взагалі застрелить (бо, на щастя, зброї або не мав, або не витягував). Насамкінець цієї бесіди зловмисник ще раз вдарив адміністратора в обличчя.

Те, як поводиться їхній колега, бачили й два інші візитери, бо теж підійшли до місця інциденту. Озвучивши ще кілька неадекватних до посади жінки вимог, чоловіки вийшли на вулицю. А не на жарт налякана адміністратор зачинилася у приміщенні зсередини.

На щастя, Лілії Чубай таки вдалося додзвонитися до Віктора Прокопчука, тож він швидко приїхав до «Мальованки». Директор комплексу, насамперед, теж підійшов до непроханих гостей, аби з’ясувати, що ж таки вони хочуть. Валерій Шварцкоп, відвівши Прокопчука на кілька метрів убік, почав кричати та лаятися, ще й погрожував фізичною розправою. Побачивши, що візитери добряче напідпитку, директор не став слухати цього вельми «культурного» монологу. Сівши в автівку, Прокопчук та Чубай поїхали до Рожищенського РВ УМВС у Волинській області.

Попри сильне алкогольне сп’яніння, яке згодом підтвердить й експертиза, Валерій Шварцкоп теж сів за кермо свого «Хундая» та поїхав до райвіділку. Під час поїздки заледве не трапилася дорожньо-транспортна пригода – під час руху він «підрізав» керівника відпочинкового закладу, виїхавши на смугу руху його автівки.

Прибувши до правоохоронців, Віктор Прокопчук та Лілія Чубай написали заяви, у яких просять притягнути Валерія Шварцкопа до відповідальності. До речі, лише один із чоловіків, які спровокували інцидент, погодився пройти медичний огляд для встановлення факту вживання психоактивної речовини та стану сп’яніння. Попри це, фахівці підтвердили, що всі ці люди були у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як уточнили вже у СЗГ УМВС у Волинській області, наразі на двох зловмисників складені адмінпротоколи за статтею173 (дрібне хуліганство, покарання за яке передбачає або штраф, або громадські роботи, або виправні роботи, або адмінарешт до 15 днів). Матеріали передані на розгляд суду.

До речі, як стало відомо виданню під час з’ясування обставин НП, інцидент намагаються «зам’яти», аби ситуація не стала інформаційним надбанням громадськості. Причому вказівка втримати історію за сімома замками йде, зокрема, й від тих, хто називає себе новою демократичною владою, яка сіла у чиновницькі крісла після Революції гідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Ирина Показати IP 21 Травня 2014 19:49
От сц*ки, не хулиганство, а нападение и нанесение телесных повреждений.
Анонім до Ирина Показати IP 21 Травня 2014 20:04
ну по перше ці уроди до майданівців не мають діла ,а по друге харош тут вонять вон ваши в Донецьку жінок в свої загони набирають і дітей як щит використовують!
Дончанин Показати IP 21 Травня 2014 19:49
Применение физической силы к женщине в пьяном состоянии, даже не учитывая остальных вещей, - это мелкое хулиганство?
Анонім до Дончанин Показати IP 21 Травня 2014 20:02
А ти чому дивуєшся рідний ,в твоєї братви яку ти представляєш це ж в порядку речей!
Дончанин до Анонім Показати IP 21 Травня 2014 20:05
А ты у нас был? И знаешь нас? У меня, например, твои дружки зарезали друга закрывшего собой женщину с ребенком.
Анонім до Дончанин Показати IP 21 Травня 2014 20:14
Да був я в Донецьку і знаю як там живуть люди,хреново!Не сумніваюсь в тому що ти там не разу не був і тим більше не володієш ситуацією,а просто сидиш на сайтах і пишеш під різними ніками свою пургу так що поцілуй мене в зад троль є****ий!і твій нік Ирина теж.
Дончанин до Анонім Показати IP 21 Травня 2014 20:24
Перечисли хотя бы три центральных улицы и пару перпендикулярных им улиц. И по какой улице ходит десятка? Если был в Донецке, то это ОБЯЗАН знать.
Анонім до Дончанин Показати IP 21 Травня 2014 20:31
коментар було видалено
Дончанин до Анонім Показати IP 21 Травня 2014 20:33
Вот и доказал то, что у нас никогда не бывал. Следовательно, ты - ...
Анонім до Дончанин Показати IP 21 Травня 2014 20:40
ти ******** я доказав що ти ТРОЛЬ який сидить і моніторить відгуки!
АнонімУ до Анонім Показати IP 22 Травня 2014 09:29
А ми тут на Волині у маслі купаємося? Не хвали так своє "болото", бо з ціма "керовниками" у раді і ОДА область ще отримає...!:(
Всезнайко Показати IP 21 Травня 2014 19:54
коментар було видалено
евромайдаун діе Показати IP 21 Травня 2014 19:57
ну ********* радійте за це загинули наші діти.а тіх хто уцилів відправили на смерть в донецьк
Анонім до евромайдаун діе Показати IP 21 Травня 2014 20:06
Ой да ладно тут жуті наганяти ,не виключено що ця ситуація це провокація ваших рашинскіх путіністів!
артист Показати IP 21 Травня 2014 19:59
розберіться із АКТИВНИМ членом ПС, родом із села Березолуки, того ж Рожищенського р-ну, який не ходить на при в ЛНДТУ (1 курс), пояснюючи це совоею актовною позицією. Вні готовий люструвати самого Божидарника!
Михайло Показати IP 21 Травня 2014 20:00
Отака "гідність" від тих банд, які себе називають революціонерами
Анонім до Михайло Показати IP 21 Травня 2014 20:09
Ну нажаль бидло ще не повністю знищене і не переїхало в расею!Але ми їх довикурюємо вони самі не зможуть жити в країні в якій не буде б*дла п"янства !
Самооборона Рожище Показати IP 21 Травня 2014 20:05
Підтверджуємо, що Валерій Шварцкоп - член нашої організації. Він дійсно порушив закон і вчинив негідно. Обіцяємо, що він нестиме за це дисциплінарну відповідальність.Тим паче, що ніхто не делегував йому повноважень перевіряти податкову звітність "Мальованки". Він вчинив на свій розсуд. Просимо вибачення в потерпілих і свідків неприємної події. Просимо не судити про нашу організацію з вчинків однієї людини.
ну-ну до Самооборона Рожище Показати IP 21 Травня 2014 20:25
хлопці, якщо по серйозному то прослідкуєм
Церковна миша до Самооборона Рожище Показати IP 21 Травня 2014 20:59
Про яку дисциплінарну відповідальність мова? Мінімім мають закрити на 15 діб за хуліганство. Будете прикривати своїх втритите останню повагу громади.
Самооборона до Церковна миша Показати IP 21 Травня 2014 21:20
Що значить прикривати? Ми ж визнаємо факт і вину. Міліція працює.
Церковна миша до Самооборона Показати IP 21 Травня 2014 23:51
Рівень недовіри у людей сьогодні до всіх надзвичайно високий і потрібно це розуміти. Повага та довіра не береться нізвідки, вона заробляється наполегливою багаторічною працею на авторитет та репутацію. Втратити довіру дуже легко, а повернути надзвичайно важко, а в деяких випадках просто неможливо. Недавно був випадок в Любешові з Правим сектором, кілька днів назад на Закарпатті, сьогодні у Рожищі. І кожен раз відмазка:вибачте це не члени Правого сектора (хоча це абсолютна стовідсоткова туфта), вибачте але не судіть усю організацію по одній людині і тд. У мене питання: Ви що не бачите кого набираєте до громадських організацій. Називаєте себе представниками громадськості, хочете люструвати теперішню владу. А самі Ви маєте моральне право це робити? Ви самі пройшли громадську люстрацію? Однозначно, що у Вас в організації є освідчені, порядні люди, які хочуть щось змінити в цій країні. Проте, спостерігаючи за вчинками окремих Ваших представників я вважаю, що ці "синяки" та гопота абсолютно ніякого морального права не мають називатись представниками громади і люструвати когось від його імені. Не позорте ідеї Майдану. Розберіться спочатку в себе, щоб не треба було виправдовуватись знову, а потім промовляйте від імені народу.
Самооборона до Церковна миша Показати IP 22 Травня 2014 00:01
Для люстрації є відповідний комітет. Ми не люструємо.
Церковна миша до Самооборона Показати IP 22 Травня 2014 00:09
Ви називаєте себе представниками громади. Щоб мати на це моральне право потрібно мати мінімум незаплямовану репутацію. Вибачення тут "не прокатят". Список членів громадської організації на стіл до люстраційного комітету і громадське обговорення на майдані кожної особи,яка хоче говорити від імені громади. Після такої люстрації можна буде говорити, що усі хто Вас критикує - це кримлівські чи ригівські тролі.
Ліда Показати IP 21 Травня 2014 20:08
Янукович - не вся Україна, а пяний мужик - не вся "Самооборона" чи "Правий сектор". Хто не згідний?
Анонім до Ліда Показати IP 21 Травня 2014 21:00
За Яника переслідувати усю ПР (на районному та обласному рівні).
Петя до Анонім Показати IP 21 Травня 2014 22:54
І били, і погрожували, і з робіт позвільняли... Давайте Бурого виженемо... з міста!
Андрій76 до Ліда Показати IP 21 Травня 2014 23:43
Нормальна організація яка дорожить своєю репутацією і авторитетом має перевіряти біографію своїх членів,а в банду беруть всіх підряд...
Шурін (н)... (к) Показати IP 21 Травня 2014 20:29
Яке моральне, законне і будь-яке інше право має Шварцкоп щось у когось перевіряти? Хай перевірить у себе свій психічний стан, недоумок!!! Хто такий Шварцкоп - в биту "Бурий" і хто такий Віктор Прокопчук? Це ні в яке порівняння не годиться. Цю жадібну сімейку пройдисвітів, авантюристів, злісних неплатників податків Шварцкопів - Кучірків треба давно за одне місце підвісити! Ну хто він такий? Алкаш-пр*дурок!!! Будівництво, яке веде навпроти "Фати Моргани" у Рожищах є незаконним і він, як один із акціонерів цього грандбуду оштрафований будінспекцією на 120 тисяч гривень з визначенням як таке, що не є цільовим за первинними дозвільними документами. Треба в першу чергу з себе починати, а тоді вже щось намагатись зробити корисного в суспільстві. Більше того, значно раніше в часі будучи в стані алкогольного спяніння, він побив заступника начальника управління сільського господарства Володю Лящука, який є дуже простим і хорошим дядьком, ні в яку політику ніколи не грався і просто трудяга. Оце така ДЕМОКРАТІЯ??? Щоб пяні д*біли людям погрожували, чинили насильство??? Та, зрештою, у Бурого друг голова адміністрації в Рожищах, який замяв справу з Лящуком і тут старається. А не треба, Вадиме Валентиновичу, тут старатись - бо це вже усім людям набридло і люди не хочуть жити в страху. Чим Бурий ліпший від сепаратистів на сході? Образумте своїх гончих, пане голово, а то Ваші коллєги-"демократи" гірші від беркутят Яника, бо інакше ваша участь може чимось нагадати участь вашого папєрєдніка по посаді. Живіть у мирі й злагоді і не чваньтесь владою, бо влада - це явище тимчасове, а людина живе значно довше, ніж посадова особа і якщо опісля того, як виберуть Петра Олексійовича - що ви скажете людям в обличчя як пересічний громадянин? А те що Бурого побили свої правосєкі - то це правильно
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 20:38
Це звичайно правильно правий сектор це ніхто і звуть їх ніяк і залишилилось їм ще не довго займатись базпределом,тільки треба зрозуміти що вони це не майдан а поци які ховалися за спинами людей які просто виганяли януковича і його банду і тому не треба цьго забувати і плутати св"яте з грішним і не оскверняти пам"ять людей які там загинули,а цих проходимців гнати в шию нах*р!
А Показати IP 21 Травня 2014 20:45
Чесно скажу, мало дали.
А+ до А Показати IP 21 Травня 2014 20:50
Треба було на вила підняти і пронести над всім селом. В країні війна. ВР приймає закон вилучати в населення належні їм автомобілі на потреби мобілізації. А вона - адміністратор відпочинкового комплексу. Та надай послуги (й клубніку) солдатам безкоштовно.
Аа Показати IP 21 Травня 2014 20:53
Ця мальвака є власністью Януковича незалежно від росту чи власність народу? Чомусь народ туди не пустили. Ось як виходить.
Анатолій до Аа Показати IP 22 Травня 2014 08:37
А ти звідки знаєш. Свічку тримав?
Семен Показати IP 21 Травня 2014 20:55
А к чему здесь Донецк упомянули? Или это вместо мата для связки слов?
в точку Показати IP 21 Травня 2014 20:57
ніхто не делегував йому повноважень перевіряти податкову звітність "Мальованки". а ще можливо що кращим представникам палати номер 6 іхній лікар ще й справку на зброю видав на додачу до діагноза
Шурiну Показати IP 21 Травня 2014 20:57
У вас начальник райвiддiлу на мою думку порядна людина я думаю вiн дасть правову оцiнку,
Анонім до Шурiну Показати IP 21 Травня 2014 20:59
Впевнений, що домовляться.Сміття із хати не винесуть. Даби ніхто в йому не ковирявся.
1221 Показати IP 21 Травня 2014 21:38
коментар було видалено
Друзі Показати IP 21 Травня 2014 22:00
Все буде добре у кожного з нас) Якщо не повбиваємо один одного і не зїмо, як ті ст*рви. Думаймо передусім про власну гідність!
1221 Показати IP 21 Травня 2014 22:23
коментар було видалено
erh. Показати IP 22 Травня 2014 08:08
Вперше побачив. що державний переворот називається так красиво- революція гідності Верх цинізму.. Вбивати людей. принижувати . переслідувати за іхполітичні уподобання. і просто тому що не скачеш - оце гідність. Всяка бидлота . яка називає себе то якимось правим сектором. то чиєюсь самообороною творить повний "беспредел"в краіні. І ВСІ СТИДЛИВО ВІДВОДЯТЬ ОЧІ В БІК- АНІЖЕДЄТІ.Розвалили краіну. а зараз під шумок дерибанять прикриваючись різними лозунгами.Речі треба називати своіми іменами -Украіна. це бандитська держава.в якій немає ні законів. ні влади . і напевне і цівілізаційного майбутнього.Краіна вічного майдану . краіна вічного смутку і пишних похорон.
Анатолій Показати IP 22 Травня 2014 08:36
Думаю завтра сюжет про це все буде по російському телебаченню і - на Донецьк. А потім будете говорити - ні то не ми, ми ж європейці, в нас все спокійно, це були мирні перевіряючі. А от в Донецьку такіж бандити - то сепаратисти, терористи. Породили БЕЗПРЄДЄЛ. Щоб з сепаратизмом справитись треба спочатку в себе навести порядок і цим показати іншим приклад. А хто наведе? Правоохоронців ви ж і розігнали. А хто залишивсь - той "з народом". Тільки з яким?
Громадянин до Анатолій Показати IP 22 Травня 2014 08:53
Правоохоронців????Коли вони охороняли наші права?Та ті мєнти весь час приїздять з підприємців бабло збивати. Не дасиш, то підсилатимуть малолітніх за цигарками і пивом! А коли якась бійка в клубі, то стоять і спостерігають. І так само не раз підшафе дибоширили і за кермо сідали. Ходять по хатах і просять "добровільно" виписати якусь їхню ментовську газету.
до самооборони Показати IP 22 Травня 2014 08:47
А якщо б не цей дикий випадок, ці свині і далі були б членами вашої організації? І ви вважали б їх хероями і борцями за якісь високі ідеали? Це ще раз показує. яке сміття і непотріб є ваших рядах, і показує їхню мету - під шумок щось вкрасти, придерибанити і т.п. Тобто, збіговисько нероб і бандюків. Чи потрібна така організація, чи має вона право на існування?
Ирина Показати IP 22 Травня 2014 09:14
Всем, кому хочется считать меня троллем- живу я в Луцке, говорю на русском и на украинском, пишу тоже., но мой родной язык- русский. И мнение мое просто некоторым не нравится, вот и все. Никому не навязываю, но называю вещи своими именами- так называемый правый сектор- самые главные провокаторы и бандиты, прикрываются патриотизмом, а на самом деле- пшик, быдло и взрощенные с детства в ненависти и злобе онижедети. Никакой любви к Украине, как к своей стране и Родине, я у них не наблюдаю- НИ У ОДНОГО! только злоба, ненависть и жажда насилия. Добро не бывает с кулаками, а насилие порождает насилие. Зробіть висновки, шановні- чи потрібні такі депутати, як данільчук (навіть не хочу прізвище з великой літери написати, бо цей маленький таракан цього не вартий ) в міській раді, яка зовсім не дбає за своїх мешканців, а тільки дерибаніть землі та гроші, а ще хоче силой тримати владу. Тьху, дивитись противно!
Гость Показати IP 22 Травня 2014 10:14
Правильно пише Ирина, таке твориться в нас у Луцьку,що жах.Ці покидьки ця самоборона-це купка бандитів-це точно, які нікому не підчиняються, а творять самі на свій розсуд. Це не українці, як вони ненавидять народ. хужі бандитів.Головне,що це їм зійде з рук.Їх не накажуть, а завтра будуть творити такеж саме інші.Менти у нас взагалі відстій.Розігнати їх,вони нічого не роблять.Нас можуть,бити,грабувати, вони нікого не шукають, а роблять видимість.Я вже з ними стикнулися і стало страшно,боляче.Які ми непотрібні люди, і ці людці працють в органах.Нам ,народу,потрібно ставити міліцію, і звільняти.Не виконує як треба своєї роботи на фіг вигнати і посадити.А вони весь криміналітет кришують.гроші збивають,оце їхня робота. Не бачу ніякого покращення,ну,що цю самообороні,правийц сектор треба прикривати-це точно.Вони творять беззаконня, а що жахливо нікому не підчиняються,нікого не слухають, а діють на свій розсуд.Вони пяні,побили жінку,сів пянющий за кермо, а йомуц 15 суток чи ще дадуть.Ви,що знущаєтесь з нас людей.Їх закрити на років 3 треба.А вкрав мішок муки-5 років даєте. Це вже всьому буде кінець.
Церковна миша Показати IP 22 Травня 2014 10:49
На Волиньпості Самооборона прокоментувала цю новину. Виявляється це були ніякі не представники їх громадської організації. З цього приводу хочу сказати: " "шановні", ви взагалі знайомі з визначенням слова "совість""? Ну як можна так нахабно брехати?
11111 Показати IP 22 Травня 2014 11:59
мало того, Ірина, що туда в самооборону позбиралася всяка наволоч, то ще й видно психічно хворі. Бо нормальний мужик ніколи жінку не вдарить, і питання в назві: само-оборона! Від кого обороняється сама? Якщо тільки нападає на людей! туніядці, алгоколіки, яким н*хір що робити, то начальників якихось з пр.сектором виганяють, це що їх функція? Є влада, хай розбирається! це каральна банда, яка дійсно не хоче робити ніде фізично, краще вимагати, вибивати прикриваючись ідеями майдану.
чесний державний слу Показати IP 22 Травня 2014 12:08
Прокопчук - відомий паслідовник пакращєння.. він регіаналом був - регіаналом і залишився. подивіться на результати його голосувань на протязі каденції в обласній раді, приналежність до група Рідна Волинь, всі питання, що стосувалися рішень по Волинському Майдану і пітримці революції - все Х*РИВ разом з іншими нашими "обранцями" від району - В. Войтовичем і Р. Кучмук! Тепер на виборах підтримує афериста Шкільного і на презіка - Петра Першого. Звичайно, а що ж від нього ще чекати? Прийде Пєтя - вернуться тут на місцях ЛІтвінчуки з Войтовичами! І самообороні, яка зараз за власний кошт і витрачаючи особистий час альтруїстично патрулює вулиці міста буде тоді непереливки.. оттоді буде расстрєл без разбора.. Басалик включиться огого як рєзко.. припомнить всім образи! знову ми втрачаємо шанс на гідне життя, знову ці покидьки голови попіднімають і будуть далі єхидно посміхатися і пити чарку за батька-президента та батька землі Волинської дядю Борю! А на рахунок Бурого - всі знають, що 100 грам і Бурий в неадекваті.. то навіщо його взагалі брати до себе в спілку і потім червоніти від його вчинків? Хлопці, подумайте про майбутнє.. у Вас правильна ГО, але такі вчинки як цей - довго не забуваються.. люди в нас такі, що добра не пам"ятають, тільки погане закарбовується назавжди. А ще прибрешуть - то огого ще буде. Дай нам Бог сили, терпіння і мудрості, щоб Небесна Сотня не переверталася в гробах.. і мені не прийшлося одянгути камуфляж, взяти свою ТОЗ-34 і жити за адресою Драгоманова, 2. Слава Україні!
Рожищанин до чесний державний слу Показати IP 22 Травня 2014 15:51
вас невірно проінформували, Прокопчук з "Нашої України". був в команді Савчука.
чесний державний слу до Рожищанин Показати IP 24 Травня 2014 16:56
)) я знаю в якій комаді Прокопчук.. і як йому Савчук робив своєю присутністю "ведмежу послугу" в 10 році на місцевих виборах.. Сава і з Шкільним вась-вась дуже тісно. А Прокопчук тримає ніс по вітру, хто при владі - там і Прокопчук.
просто Лучанин Показати IP 22 Травня 2014 17:56
Правий сектор як і комуністів потрібно заборонити, а то розпустилися.
лучанин Показати IP 22 Травня 2014 20:36
то ті уроди п'ють за кермом і називають себе "самооборонцями" - то хочу нагадати, що гідні захісники України сьогодні полягли на Донетчинні , а представникам правого сектора , самооборони повинно бути стидно. Коли виходжу на площу Лусі Українки , то огидно дивитись на п'яних представників правого сектору, автомайдану, самооборони. Хватить панти клеїти, почніть працювати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus