USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині почалася повінь, бобри пошкодили дамбу

4 Січня 2018 08:42
Через випадання значної кількості опадів протягом жовтня-грудня 2017 року відбулося підняття рівнів грунтових вод на осушувальних системах, річки Стохід і Прип’ять вийшли на заплаву. На території Любешівського району відбувається зимова повінь.

Про це повідомив начальник Любешівського управління водного господарства Віктор Крисько на сторінках видання Нове життя.

"Захисні дамби пошкоджені від діяльності бобрів. Із підняттям рівнів води на річках, меліоративних каналах виникають загрози прориву дамб через перетоки води по бобрових норах", - зауважує чиновник.

Щоб забезпечити безаварійний пропуск повені, Любешівське УВГ проводить ліквідацію пошкодження дамб, мостів, доріг на території осушувальних систем району, запевняє Віктор Крисько.

Нині працюють аварійні бригади на таких системах: Підкормільська, Захист с. Хоцунь, Стохідська, Заріцька, Цирська, Бихівська.

Станом на 2 січня 2018 року вкладено 260 мішків, використано 50 л пально-мастильних матеріалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus