USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ДТП на Волині: з вини 18-річного хлопця загинув пішохід

11 Березня 2014 14:01
На Волині зареєстровано п’ять дорожньо-транспортних пригод, у яких тілесні ушкодження отримали п’ятеро осіб. Один пішохід загинув на місці аварії, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під колеса автівки потрапив 18-річний волинянин. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на мосту поблизу Ковеля. 18-річний житель Любомльського району, керуючи автомобілем «Опель-Вектра», скоїв наїзд на 24-річного ковельчанина.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень від яких помер на місці автопригоди.

Ще п’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження під час інших ДТП на Волині минулої доби.

На вулиці Рівненській у Луцьку водій автомобіля «ВАЗ-1118», 40-річний житель обласного центру, скоїв наїзд на 24-річного жителя Луцького району, який переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Пішохід госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

У Луцьку на вулиці Львівській 41-річний житель обласного центру, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння і керуючи автомобілем «Шкода», виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «Рено-Мастер» під керуванням 45-річного жителя Локачинського району. Внаслідок ДТП водій «Шкоди» був доставлений у медичний заклад. Після огляду лікарів чоловіка відпустили додому.

У Володимирі-Волинському 52-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Пежо-Боксер», здійснюючи маневр заднім ходом скоїв наїзд на 59-річну жительку Володимира-Волинського. У результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження і була доставлена у травматологічне відділення територіального медичного об’єднання.

На Ратнівщині біля смт Ратне 69-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген-Пасат», скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Фольксваген-Транспортер» під керуванням 31-річного жителя Ратнівськогорайону. Внаслідок ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження.

Згідно з фактами автопригод розпочали кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йо-ма-Йо Показати IP 11 Березня 2014 14:31
а хто дасть відповідь на питання: чому, коли як тільки стали проявлятися моменти люстрації, силового тиску Правого сектору, і т.д. і т.п., на автодорогах міста навіть "пробок" не було? Всі їздили уважно і ввічливо. А зараз, як перед кінцем світу всі, хто має авто мчать і мчать... Через це знову збільшення кількості дтп. Правда зараз не до статистики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus